3 perfekte produkter til dig med naturligt fald/krøller

Jeg hat efterhånden afprøvet mange produkter til mit hår. Nogle bedre end andre og nogle er blevet smidt ud ligeså hurtigt som de kom ind. Bare fordi nogle produkter passer til krøllet hår, er det ikke ens betydende med, at det passer lige præcis til dit. Det kan være en dyr fornøjelse at komme igennem. Mit hår er meget kraftigt med en masse fald, til tider meget genstridigt og det ender på disse dage i en høj hestehale.

Men når vi snakker favoritter til krøllet hår, er MIN klare favorit; Paul Mitchell. Ingen under, ingen over. Jeg har brugt hårmoussen i mange år efterhånden, faktisk lige siden jeg blev konfirmeret. Jeg har prøvet en del siden, men ingen af dem fungerede ligeså godt som den fra Paul Mitchell. Jeg har været så heldig at få lov til at teste 2 andre produkter fra Billigvoks.dk, ligeledes til krøllet hår.

 • Paul Mitchell Sculpting foam; Påfør den i håndklæde tørt hår. Lad ikke håret være alt for vådt. Lad dit hår lufttørre om sommeren og giv håret en tur med føntørren og en difusser om vinteren eller hvis du skal til fest og skal ud af døren. Den er desuden ret drøg i brug.
 • Paul Mitchell Twirl Around; Jeg har prøvet en krølle creme fra PM før og den er jeg rigtig glad for. Denne er dog lidt mere fast i det, end den jeg har prøvet og det skal jeg lige vende mig til. Jeg bruger den kun i tørt hår, for at undgå evt. krus.
 • Paul Mitchell Full Circle Leave-in Treatment; Jeg elsker denne! Må ærligt indrømme, at jeg virkelig ikke gider hårkure, der skal sidde i mere end 5 min. Så denne leave-in kur er perfekt, fordi den ikke skal vaskes ud igen. Denne kan bruges til alle hårtyper.
// Modtaget til test for Billigvoks.dk //
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

 1. Du har simpelthen de fineste krøller! Jeg er så misundelig 🙂 og jeg kender det alt for god; hårkure der skal sidde i, i timer har jeg ikke tålmodighed til! Hæ… Dog er jeg begyndt at prøve kræfter med kokosolie i håret, som man skal sove med. Det kan lige gå an!

  Knus

  1. Tak, hvor er du sød Rikke :-). Det kunne være, at jeg skulle prøve at give kokosolie et forsøg 🙂

 2. Jeg synes du har det flotteste hår. Gid mit mindede om dit, så ville jeg være monster glad 😀
  Jeg har faktisk også naturlige krøller, men jeg hader dem. Så enten flader jeg mit hår, laver pæne krøller selv eller sætter det op i en knold 😛

  1. Tak søde Isabella – selvom jeg ikke er altid er fan af det ;-). Du må til at prøve at bruge dine egne, er sikker på, at du kan få dem ligeså smukke, som når man laver dem selv 🙂

 3. SKØN anmeldelse og virkelig gode billeder 🙂 Jeg er en af dem med hår ind between. Lidt krøl og lidt fald. Så jeg bruger både produkter til krøllet og til glat hår..

  1. Mange tak for det :D. Det kan jeg godt se, at det kan være en udfordring nogle gange 🙂

  1. Ja, jeg tænker også at disse ville være perfekt til dit hår :-). Du må skrive dem på ønskelisten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *