3 badedragter på budget

| H&M her (80,-) | Twintip Performance her (249,-) | & Other Stories her (350,-) |

Jeg synes det er så fedt, at badedragten er tilbage, og at der er en til enhver smag. Jeg modtog i forrige uge min badedragt fra eBay, men den var desværre en tand for lille (så sig endelig til, hvis du vil købe den, den er ret så fin ;-)). Jeg er ret hooked på den fra & Other Stories, ikke mindst på grund af farven, men snittet er også bare sindssyg smuk. Jeg ved godt, at den ikke er praktisk, når man skal solbade – der foretrækker jeg også en bikini, men når man har lidt på sidebenene, er det bare rart, at det kan blive gemt lidt ;-).

Er du hoppet med på badedragt vognen? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

  1. Hvor er den bare flot (og funky!) den blå. Den lokker virkelig! Jeg føler mig i hvert fald også mere og mere draget af at vende tilbage til badedragterne selvom solbadning bliver mere besværligt. Der er bare grænser for, hvor mange gange man gider forsøge at købe en ny bikini, når den gang på gang viser sig at være umulig at bade i… 🙂

    // http://www.moonlitmadness.dk

  2. Åh gud, hvor er den blå dog fin – og desværre også udsolgt (ihvertfald online) 🙁

    Har kragtigt overvejet at hoppe med på “badedragt-bølgen” i år, men netop som du skriver, så er det altså solbadnings-udfordringen, der holder mig mest tilbage fra at købe én.

  3. Ej hvor er de bare fine. Jeg kan især godt lide den mønstrede 😀
    Jeg er ikke hoppet med på badedragt vognen, da jeg simpelthen ikke tror jeg vil kunne rocke sådan en 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *