VIND; Findkeepers VIP billetter | Aalborg

Juhu, så kommer FINDKEEPERS endelig til Aalborg for første gang. Det har jeg ventet rigtig længe på. Desværre skal jeg arbejde begge dage, men skal helt sikkert derned, når jeg har fri. FINDKEEPERS finder sted på Nordkraft den 11. og 12. juni. FINDERSKEEPERS er et designmarked, hvor upcoming designere og kreative iværksættere får lov til at sætte deres præg på den danske designscene, som markedet er blevet en fast del af. Tidligere har både København, Odense og Aarhus haft glæde af FINDERSKEEPERS, og nu er det også blevet Aalborgs tur. Så jeg synes helt sikkert, at vi nordjyder skal støtte op om arrangementet, når nu de endelig rammer Aalborg. Det glæder mig i hvert fald meget at kunne støtte op om up-coming designere.

… Og du har mulighed for at vinde 2*VIP billetter her på bloggen.

Alt du skal gøre for at deltage:

  • Følge bloggen på bloglovin’ HER
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet
Finder allerede en vinder d. 9. juni. Held og lykke til jer alle 🙂
Vinderen af Sennheiser hovedtelefonerne blev: Mai O. – Stort tillykke til dig. Har sendt en mail i din retning 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

17 kommentarer

  1. Min veninde og jeg vil så gerne til det, så ville være skønt at vinde billetterne 🙂

  2. Har set SÅÅÅ meget frem til at opleve det – mine veninder i Aarhus snakker så godt om det! Og at have to fribilletter vil ligesom føles som et “need to go”, overfor samvittigheden her i eksamensperioden

  3. Jaaah mand, tusind tak! Håber du har fået mit svar?! 🙂 Jeg bli’r nødt til også lige at deltage her – man er vel nordjyde og svært glad for pæne ting 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *