Mine udsalgs favoritter

| Ganni top her (399,- 199,-) | Samsøe Samsøe Kimono her (800,- 480,-) | Ganni kjole her (999,- 588,-) | Wonders loafers her (899,- 449,50) | Day taske her (199,- 159,-) | Baum und Pferdgarten pung her (399,- 239,-) | Tommy Hilfiger trusser her (250,- 175,-) | Bianco ballerina her (599,- 359,-) | By Malene Birger cover her (250,- 175,-) |

Der er så mange lækre sager, der er sat ned lige nu og der er virkelig mange penge at spare. Jeg kunne godt bruge alle tingene ovenfor, selvom jeg intet af det mangler ;-). Men man kan altid bruge et par ekstra sko eller kjole, ikk? Faktisk mangler jeg en pung, men har snart fødselsdag og smutter snart til København, så enten kommer der én på ønskesedlen eller så køber jeg en før fødselsdagsgave, når jeg er i København. Kimonoen fra Samsøe er så smuk og har kigget på den mange gange i butikkerne og overvejer om jeg skal slå til nu, hvor den er sat ned. Nye trusser trænger jeg også til og Tommy Hilfiger er klart blandt favoritterne og så holder de altså bare! De mister ikke formen eller farven.

Har du gjort dig nogle gode udsalgskøb?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Hvor er det nogle skønne ting 🙂
    Jeg var faktisk slet ikke klar over at der var udsalg, så jeg har intet købt.. :-/

    1. Ja, synes også, at alle sagerne er skønne :-).
      Uh, synes der er udsalg over alt og der er virkelig mange penge at spare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *