Ebay tip #25

| Badedragt med striber her | Badedragt med palmer her |

Synes, at der er så mange smukke badedragter lige for øjeblikket og på eBay er der også et hav af dem. Jeg faldt over disse to som begge har fantastiske snit og mønster. Jeg har selv lige bestilt en stribet badedragt fra Ebay, dog ikke den på collagen. Tænker at få lavet et indlæg om den, når den når frem, hvis altså kvaliteten er noget ved ;-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

    1. Ja meget. Har lige modtaget den stribede i dag. Den var desværre for lille over røven, øv 🙁

    1. Ja, den er bare så smuk, men ja det er altid en chance man tager, når man køber på eBay 🙂

    1. Den stribede er desværre for lille til mig :-(. Så håber på, at den anden jeg har bestilt hjem sidder godt 🙂

    1. Nogle gange ønsker jeg bare at “skjule” min mave en lille smule og så er det rart at have badedragt på ;-). + jeg synes det ser så fint ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *