Den perfekte studentergave; Et DW ur

| Daniel Wellington Dapper St. Mawes |

Er du én af dem, der kender én der bliver student i år eller én der bliver færdig med sin uddannelse, og er i tvivl om, hvad du skal give? Selv giver jeg altid en gave fremfor penge – for mig er penge en upersonlig gave omend personen har sat det på ønskesedlen. For mig betød det meget, både da jeg blev færdig på gymnasiet og skulle have hue på og da jeg blev færdig som pædagog, at jeg fik en personlig gave, som vil minde mig om, hvad jeg har kæmpet for igennem min tid på uddannelse. Jeg ved ikke om det er en “kvinde-ting”, men jeg går meget op i at have gennemtænkt den gave jeg giver modtager og ikke mindst, at den bringe glæde.

Et ur er altid en klassisk og sikker gave omend det er til en kvinde eller en mand og DW’s univers har et til enhver smag. Er du til brun eller sort, rosaguld eller sølv, stor eller lille skive? Mulighederne er mange, da urene kan sammensættes på kryds og tværs. Du kan finde din nærmeste DW forhandler lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Enig i at DW er en perfekt gave 🙂
    Jeg bruger selv mit en hel del og jeg er stor fan af det. Det passer til stort set alt 🙂

    1. Tusind tak for det – er så glad for den og glæder mig til at vise den ordentlig på bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *