Den lille DW samling

| Classic St. Mawes her | Classic Glasgow her | Dapper St. Mawes her |

Jeg er helt pjattet med mine Daniel Wellington ure og den lille samling jeg efterhånden har fået samlet sammen. Jeg bruger ur hver eneste dag og kan virkelig ikke undvære dem på min arm omend det er på arbejde eller bare, når jeg går herhjemme. For mig er ure ligeså meget et smykke som en halskæde og en ring er det. Daniel Wellington urene er et af de mest klassiske ure til fornuftige penge og perfekt at give i gave, hvis du spørger mig.

Hvilket ur er din favorit? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

7 kommentarer

  1. Jeg synes at ure er noget af det flotteste. Jeg evner ikke at bære dem dog. De eneste smykker jeg kan holde ud er ringe til øre og fingre – alt andet giver mig desværre spat

  2. Jeg går slet ikke med ur. Jeg har flere gange overvejet at købe et, men det bliver bare aldrig til noget. Jeg tror bare ikke jeg er god til at gå med noget om håndleddet. Jeg er nemlig heller ikke god til armbånd :o).

    1. Jeg tror også, at enten er man til det eller så er man ikke :-). Armbånd går jeg heller aldrig med og har faktisk nogle ret fine nogle og det er lidt en skam. at de ikke bliver brugt 🙂

    1. Haha, lille beskeden samling (man er vel jyde ;-)). Er også rigtig glad for dem alle sammen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *