Dagens tip; Billig drikke dispenser

Jeg vil lige tippe jer om, at Søstrene Grene har denne fine drikke dispenser i glas til kun 80,-. Mange af dem jeg har set i ordentlig kvalitet koster fra 150 og opefter. Jeg glæder mig meget til at få mixet en masse lækre drikke, nå varmen byder sig på. Jeg har købt min i Søstrene Grene på Nytorv; Aalborg, og de havde en del tilbage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

    1. Haha, herhjemme køber jeg bare ;-). Manden herhjemme synes heldigvis, at det er pæne ting, men at der for tit ryger noget med hjem og det kniber med pladsen :p

    1. Det tænker jeg helt sikkert også. Er i gang med hyldeblomst saft – tænker også, at det kunne være godt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *