Dagens #155

Kimono Nué Notes | Ballerina H&M Divided | Taske Mulberry | Solbriller Rayban |

Jeg kan simpelthen ikke få nok kimono’s og ejer egentlig en del efterhånden. Synes det er en perfekt beklædningsgenstand, da den kan styles på mange forskellige måder; som kjole, som cardigan eller med et råt bælte i taljen. Mulighederne er mange. Men i så fald er jeg meget glad for, at jeg fik købte denne fra Nué Notes. Skyndte mig at købe den i butik Sirup inden den blev udsolgt – men den kan stadigvæk fås på NuéCph’s wepshop.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

21 kommentarer

    1. Taaak søde Eline <3. Ja, sommeren må gerne lige komme for alvor, så vi kan få luftet de blege stænger 😉

    1. Haha nej, slet ikke. Har efterhånden en del og kan ikke nænne at skille mig af med nogle af dem :-).

      Tusind tak skal du have 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *