10 ting, der irriterer mig #2

 1. Langsom internet. Vores er sååå langsomt herhjemme nogle gange og hopper af, når vi streamer film fra vores streaming tjenester!
 2. At når jeg endelig beslutter mig for at købe én eller anden ting, så er den udsolgt helt eller i min størrelse. Typisk!
 3. Ældre mennesker, der ikke kan komme hurtige nok igennem kassen i supermarkedet. Lad vær’ med at glo mig over skulderen når jeg betaler med mit dankort og det er heller ikke rart, når du presser din indkøbsvogn ind i siden på mig. Så venligst, stop det!
 4. Nogle mødre med barnevogne. Det kan simpelthen ikke passe, at jeg skal springe ud på cykelstien, fordi du skal fylde hele fortorvet.
 5. At jeg har købt et par Nike free i et nummer for lille, fordi jeg bare ville eje dem. ØV!
 6. Når man vil købe et stykke tøj og det er tværet ind i make-up, så skide irriterende! Enten skal nogle piger skrue ned på make-up’en eller så må de simpelthen passe på, når de trækker tøjet over hovedet. Hej hvid skjorte med kæmpe brun mærke på.
 7. At jeg ikke har fået anskaffet mig et drivhus til kolonihaven, det er musthave næste år!
 8. Folk, der smider glasflasker på gaden og cykelstien, så der er splinter overalt! “Hej, punkteret cykel”! Og stakkels hunde.
 9. Og apropos hunde. Kære hundeejer – husk at samle din hunds efterladenskaber op. Kan simpelthen ikke forstå, at man anskaffer sig en hund, hvis ikke man kan tage ansvaret for den.
 10. Folk, der bliver væk fra en aftale. Her snakker jeg delvist om handler – især på app’en Tranodo. Overvejer stærkt at slette den. 1 ud 10 kommer til en aftale. Hvor er respekten henne efterhånden? Især, når man intet hører og beskeder ikke bliver svaret på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

 1. Jeg oplever langsomt internet på mit arbejde, det er eder… frustrerende!! Særligt fordi vores printer kører via wifi, så når man sender en side til print, kan der gå alt mellem 30 sekunder til 5-10 minutter før dokumentet er printet ud. Der skulle blive installeret hurtigere forbindelse i næste uge…. I HOPE SO! 😉

  1. Jeg vil også råde dig til at lade være med at downloade den. Jeg skal have den slettet, simpelthen spild af tid.

 2. Hørt!
  Især ved Gaden og Karolinelund er folk storslemme til flaskesmideriet (og her i sommeren også på broen) og især i weekenden, hvor jeg ofte har aftenvagt. Og det er alle tre steder, hvor min rute fra mit job på bostedet og hjem går. Ih, de skulle have et smølfespark i drøblen!

  – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *