VIND; Sennheiser bæredygtige høretelefoner

Jeg går meget ind for bæredygtighed og synes det er fantastisk at genbruge ting og give dem nyt liv i stedet for at smide dem ud, så hellere give det til genbrug eller prøve at sælge det.
Jeg har været så heldig at (igen, igen) at få lov til at udlodde et par lækre høretelefoner fra Sennheiser som jeg er meget begejstret, ikke mindst på grund af det flotte design, men også den helt fantastiske lyd. Sammen med designfirmaet FREITAG, der laver produkter ud af gamle cykeldæk, presseninger og sikkerhedsseler, har Sennheiser nemlig fået lavet en særdeles eksklusiv serie af de populære URBANITE-høretelefoner, således at hvert par er helt unikt.
Der bliver kun lavet 1.500 unikke høretelefoner med hver sin matchende taske til som du nu har mulighed for at vinde et par af.
For at deltage skal du gøre følgende:
 • Følge bloggen via bloglovin’ HER
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet, og fortælle, hvad du gør for at gøre din hverdag mere bæredygtig.
Finder en vinder d. 29. maj. Held og lykke til jer alle :-).
Vinderen af pudderdåsernes produkter blev; Ditte Jakobsen. Har sendt en mail afsted til dig 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

92 kommentarer

 1. Jeg skal til pinsefrokost hos en god veninde. Hvor jeg glæder mig, så skal der snakkes og hygges. 2. Pinsedag står den på afslapning, og måske lidt i haven hvis vejret tillader.
  Rigtig god pinse 🙂

 2. Ej hvor lækkert.
  Skal arbejde og ellers lave en masse afleveringer. Det kunne være lækkert at vinde, da jeg snart skal til eksamerne, og det ville da ikke køre noget at sidde med disse på, mens jeg forbereder mig!

 3. Jeg skal ikke lave så meget denne weekend, arbejde og slappe af er hvad programmet står på 🙂

  Hvor er det FEDT med bæredygtige høretelefoner! Også er de super smukke, krydser fingre for den her – rigtig god weekend! 🙂

 4. Jeg skal aflevere mit speciale her d. 1. juni, så jeg skal sidde foran min computer hele denne weekend og den næste, men jeg kan heldigvis glæde mig til et lille afbræk d. 23, hvor jeg har fødselsdag

 5. Min kæreste gennem næsten 6 år er lige gået fra mig, jeg skal ingenting udover at forsøge at holde mig i live.. Kunne godt bruge et par bøffer til ar skærme mig fra virkeligheden.

 6. For mit vedkommende står denne weekend i familiens tegn 🙂 Jeg er taget hjem til dem og nyder at kunne bruge noget tid med dem. Vi skal grille, gå lange ture og bare hygge! Derudover skal jeg også have læst, da jeg snart skal aflevere en opgave og har noget pensum at skulle indhente 🙂

 7. Uhh, dem vil jeg gerne vinde. Min weekend står på arbejdsweekend, og ellers brunch hygge med gode venner.

 8. Jeg skal give gas med bachelor projektet , så jeg på torsdag kan holde fødselsdag for mine skønne veninder med ro i sjælen. Der er intet bedre end gode veninder! ❤️

 9. Jeg donerer meget til genbrug og køber selv meget der. Jeg sorterer mit
  Affald og dyrker mange af vores grønsager mm selv

 10. De er vildt fede og kæmpe bonus at de er bæredygtige.

  Til hverdag undgår jeg madspild, for meget kød, spiser primært økologisk og så slukker jeg altid mine stikkontakter – små ting, men jeg håber at det gør en lille forskel.

 11. Hej Katrine!
  Jeg er blevet meget opmærksom på mit eget forbrug, og er begyndt at blive immun overfor presset om at købe nye ting. Fx tøj bruger jeg til det er slidt op og donerer resten væk. Først når jeg har slidt trøjer, sko osv op, må jeg købe en ny:)
  Mvh Julie

 12. Åh, en fed præmie!
  Jeg søger blandt andet for at sortere og rydde ud i mit klædeskab én gang hvert halve år og give det aflagte tøj til enten genbrug eller Røde Kors, så andre kan få glæde af det. 🙂

 13. Jeg må indrømme at jeg ikke gør det helt store, jeg tænker selvfølgelig på det, men det påvirker mig ikke som sådan!

 14. Jeg bruger net, når jeg handler, så jeg ikke skal købe plastikposer. Jeg smider aldrig affald på gaden. Jeg følger anvisningerne i forhold til affaldssortering. Jeg afleverer tomme dåser og flasker nede i supermarkedet – også dem fra Tyskland, selvom jeg ikke får penge for dem. Og så videre.

 15. Jeg genbruger bøtter, poser, plastik flasker, sorterer affaldet, giver mit brugte tøj til venner/familie eller på genbrugs containeren, køber svane mærkede produkter. 🙂

 16. Totalt lækkert design 🙂
  Jeg sorterer alt mit affald og genbruger så meget som muligt selv. Tomme glas/dåser bruger jeg til opbevaring af dimserier, kaffegrums bruges til bodyscrub, ældre tøj syes om eller gives til genbrug etc.

 17. Har fulgt dig et godt stykke tid via bloglovin (;

  Og super lækker giveaway! Så fed en præmie.

  vi sortere vores affald, så godt vi kan og så genbruger vi :)!

 18. Herhjemme bliver intet mad smidt ud. Det er vigtigt for mig, at det vi køber ikke bare bliver smidt ud. Har vi bananer liggende som er blevet brune og kedelige kommes de i fryseren, så de kan bruges til greenies for eksempel. Der kan gå lidt sport i, at få det hele til at gå op 🙂

 19. VILLE ELSKE AT EJE DEM!
  Det jeg gør for at gøre min hverdag bæredygtig er også at købe genbrug, sælge frem for at smide ud og også gerne pifte gamle ting op hvis det kan lade sig gøre.
  HÅBER!

 20. Bruger altid et net, når jeg handler. Sorterer mit affald. CA hvert halve år rydder jeg ud i mit og børnenes tøj og afleverer det i genbrug eller HM. I hm bruger de tøjfibrene til rigtig mange forskellige ting. Jeg følger dig på bloglovin allerede

 21. Bæredygtige, wauw, jeg elsker dem allerede!!
  Jeg spiser økologisk, køber økologisk på alle områder, drikker ikke vand af plastikflasker, køber kun ind hvad jeg skal bruge, smider ikke med affald, cykler, giver til genbrug, køber genbrugsting, alt affald sorteres, ingen plastikposer i butikkerne…..

  Altså jeg har børn! Det er min og det er deres og deres kommende børns verden vi lever i. Jeg kunne ikke drømme om at være ligeglad! Så jeg gør hvad jeg kan, og håber at det gør en forskel 🙂

 22. Hvor er de bare über-lækre <3 Et eksempel på at gøre min hverdag mere bæredygtig er at jeg altid har muleposer med i tasken og ekstra i bilen, så jeg er fri for at købe plastikposer når jeg er ude at handle.

 23. For at leve mere bæredygtigt gør jeg bl.a. følgende:
  Spiser ikke kød, har altid eget net med når jeg handler, affaldssorterer, køber mindre tøj og ting, køber oftest grøntsager efter sæsonen, osv. 🙂

  Virkelig fede høretelefoner. De er en seriøs værdig modstander til mine små, dårlige ear plugs, der fulgte med min iPhone 🙂

 24. Jeg forsøger at undgå madspild ved at lave mad ud at de rester, jeg har i køleskabet 🙂 Derudover tager jeg af og til diverse markeder for at sælge det tøj, jeg ikke længere går med 🙂

 25. Hej, de er så fine de høretelefoner og lige hvad jeg står og mangler!

  Jeg er bæredygtig i min hverdage gennem forskellige ting, jeg hænger mit vasketøj til tørre, jeg giver tøj tilbage til H&M og/eller til genbrugsbutikker, køber helst brugt tøj, sko og hjemindretning, bruger vaskeklude og klude man kan vaske, samt stofbleer og prøver at ikke printe ting, samt læse mine tilbud på nettet så jeg ikke behøver få aviser af papir. Jeg prøver også at mest vælge nærproduceret og økologisk når jeg køber ind.

  På den måde sætter jeg også meget pris på de ting jeg køber nye, som fx elektronik, og jeg prøver at hurtigt finde en ny bruger af det gamle, frem for at gemme det i kælderen til det er så gammelt at ingen vil (kunne) bruge det.

  God weekend og krydser fingre!

 26. Super fed konkurrence! Jeg går meget op i at genbruge så meget som muligt og undgå madspild -det er dog forholdsvist nemt som studerende så længe man tænker realistisk.

 27. Vi kører med madplan så vi undgår madspild, bruger stofnet når vi handler og når ungerne er vokset ud af deres tøj bliver det enten solgt eller ryger til Mødrehjælpen

 28. Åh hvor er de seje!
  Min kæreste og jeg skralder og forsøger at være meget opmærksomme på madspild 🙂

 29. Hvor er de fede 🙂
  Jeg køber/giver til genbrug, bruger stofnet til indkøb og vælger svanemærkede produkter.

 30. Jeg forsøger så vidt muligt at tænke bæredygtigt hvor jeg kan. Vi afleverer pap, glas mv til genbrugsstationen, afleverer tøj, sko, service mv til genbrugsbutikker, køber aldrig plastikposer når vi handler men bruger vogn og har så net/kasse i bilen. Derudover handler vi økologisk og Fairtrade hvor vi kan og hvor økonomien tillader det, jeg har sågar jævnligt informeret folk hvis der har været tilbud på f.eks. økologiske hakkede tomater så de koster nogenlunde det samme som de ikke økologiske de er ved at tage (det er ikke altid blevet lige godt modtaget).
  Vi køber aldrig nogensinde skrabeæg – en enkelt gang jeg var ude at handle var de rendt tør for alt andet end skrabeæg og vi skulle have gæster og jeg skulle bage kage… Men gæsterne måtte undvære kage!
  Vi køber meget brugt via dba og ts mv. Det er alt fra tøj, møbler, makeup, sko, gaver mv der bliver fundet der. Ud over at det selvfølgelig burde spare os for nogle penge (begår dog alt for mange fejlkøb til at besparelsen nogensinde er en realitet og når det ender i genbrugsbutikker får jeg jo ikke pengene hjem) så kan jeg godt lide tanken om at ting får nyt liv og ikke bare bliver smidt ud.
  Det var lidt af det vi gør for at være bæredygtige! Det behøver hverken være hippie agtigt, som mange tænker mår man snakker genbrug og bæredygtighed, eller alt for dyrt så længe man holder øje med både tilbud og de generelle priser!
  Krydser hvad krydses kan! Min kærestes høretelefoner er ved at gå i stykker så de virker kun hver anden gang og han fortjener om nogen en ekstra gave!

 31. Vi forsøger at sælge alting eller forære det væk, før det smides ud (altså af tøj osv). Og køber/arver også gerne brugt.
  Vi gør alt hvad vi kan for at minimere madspild; madplan for en måned ad gangen med restedage og vegetariske dage indlagt og mulighed for at rykke rundt, hvis noget ændrer sig, så madspildet minimeres.
  Økologisk grønt, frugt, æg, mælk osv. Og lokalt prioriteres først. så lokale æbler fremfor øko bananer fra afrika fx.
  Vi cykler rigtig meget, og for det resterende bruger vi gomore, DSB og abildskou busser. Vi har ikke bil, helt bevidst, og vi kører stort set kun i bil ved fx gomore-kørsel (som jo er vældigt bæredygtigt, da de ville køre alligevel og man trods alt ikke lige cykler 100-200 km) eller flytning, møbelkøb osv, men hvor vi så prøver at koordinere med andres behov, så der skal køres færre gange til fx ikea.
  Vi slukker alt på kontakterne når det ikke er i brug og hiver alle opladere ud af stikkene.
  Vi undgår ting på aerosol-spray.
  Jeg bruger stofbind og stoftrusseindlæg fremfor dem af papir.
  Min kæreste har type 1-diabetes, og bruger insulinpumpe fremfor pen. Udover den regulerer hans diabetes meget bedre, så er der også mindre affald, fordi sættet kun skal skiftes et par gange om ugen, hvorimod han før brugte mange nåle (inkl indpakning i plastik) hver dag.
  Vi flyver ekstremt sjældent, men når vi går, køber vi co2-kvoter.
  Vi minimerer tøjvask, der hvor det giver mening; fx skal jeans ikke vaskes særligt tit, striktrøjer kan luftes eller dampes efter badet og sådan.

 32. Fed konkurrence.
  I hverdagen tænker jeg rigtigt meget på bæredygtighed og jeg forsøger at opdrage mine 3 teenage drenge til at tænke på samme måde.
  Her er der fx intet madspild. Hver en lille rest bliver gemt eller frosset ned og vi får tit tapas agtigt mad. Så tages små rester op af fryser og måske lige suppleret med andet og vupti konge måltid med små lækkerier. Vi sælger rigtigt mange af vores ting, mange gange for et meget symbolsk beløb men det er fordi jeg har erfaret at dem der kunne henter når det er gratis er dem der faktisk ikke værdsætter tingene og kun henter dem når de er gratis. Hvis jeg sælger noget for 10-20 kr ved jeg folk har tænkt over om de har brug for den ting og det er dem jeg helst overdrager mine ting videre til. Håber du må få en dejlig pinse og jeg krydser fingre for lidt held, så jeg kan høre god musik på min træningsferie til playitas om nogle uger

 33. Bare et lille eksempel på bæredygtighed i min hverdag er, da jeg kasserede de gamle støvler (som var gået i stykker), men gemte snørerne, da de jo ikke fejlede noget!☺ Hørebøfferne falder lige i min smag!!

 34. Jeg køber stort set kun genbrug og afleverer selvfølgelig det tøj jeg ikke bruger dernede også 🙂

 35. Slap nu af, hvor ser de lækre ud! Jeg er i forvejen helt vild med både Sennheiser og Freitag, så det kunne jo ikke være bedre. Jeg er for ikke så længe siden gået fra at være vegetar til primært at spise plantebaseret, både for dyrenes skyld og miljøet. Ydermere sorterer jeg mit affald efter bedste evne (og har endelig også fået min roomie med på det) og så prøver jeg selvfølgelig at skrue ned for madspild. Med hensyn til tøjforbrug, så forsøger jeg at købe noget, jeg ved, jeg vil bruge i lang tid og som er holdbart.

 36. Gal de er fede.

  For en mere bæredygtig hverdag, sorterer jeg mit affald i plastik, pap, metal, glas osv.

 37. Hvor ser de bare fede ud! 🙂 Vild med dem! 😉 Jeg prøver så vidt muligt at sætte ting i stand i stedet for at smide dem ud. Sorterer mit affald, – og spiser kun kød 2 gange om ugen…Nå, – ja, – køber en del genbrug 😀

 38. Har altid indkøbsnet med ud at handle køber aldrig plastik poser
  Dyrker grønsager i haven
  Samler regnvand i haven til vandning i drivhus og krukker

 39. Jeg spiser ikke meget kød, er bevidst om at slutte for apperaterne så de ikke står på standby. Jeg cykler og går meget.. Og sortere affald. Gør intet specielt andet end fornuftig tankegang.

 40. Jeg køber det meste som second hand og giver selv mit tøj og sko videre til andre.
  Sortere mit affald og sørger for at emballage kommer til matas og medicinrester på apoteket.
  Derudover dyrker jeg en del grøntsager selv, som ikke bliver sprøjtet.

 41. Jeg må sige jeg gør alt hvad jeg kan. Jeg er veganer, vælger altid gåben eller cykel hvis jeg kan, vælger tog fremfor flyv, køber det meste brugt, både tøj og møbler.
  Det er faktisk noget jeg konstant tænker over, så jeg er så glad at de her høretelefoner eksisterer!! 🙂

 42. Fucking fede høretelefoner!

  Jeg bruger altid et net, når jeg handler ind. Jeg køber ofte tøj i genbrugsbutikker og afleverer også altid mit gamle tøj i dem. Jeg spiser ikke kød og prøver på ikke, at smide mad ud. Jeg bruger også appen TooGoodToGo en del, som hjælper med at bekæmpe madspil, så restauranter ikke smider en masse mad ud ved lukketid.

 43. Jeg donerer og køber gerne fra genbrug. Og så forsøger jeg at bruge alle mine madrester, så intet går til spilde. Jeg kan os godt li tanken om at dyrke tingene selv, men jeg har desværre ikke en have på nuværende tidspunkt. 🙂

 44. Jeg gør mange små ting; laver madplan og minimerer madspild, bruger stofpose, når der handles ind, sorterer affaldet, undgår sølvpapir, fylder vaskemaskinen og opvaskemaskinen, har vandbesparende bruser (med en teenager i huset, så er det nødvendigt!) og køber så vidt muligt danske produkter 🙂 Der er sikkert mange andre ting, som vi gør for at belaste miljøet mindst muligt.
  Mange bække små…

  1. Og alle ting, jeg smider ud, der kan bruges af andre… de ryger i en indsamlingscontainer som står på Lossepladsen (og tømmmes af spejdere, der sælger det videre).

 45. Jeg gør rigtig mange små ting f.eks. tager jeg cyklen på arbejde, tager korte bade, slukker lys, tv mv. når det ikke bruges, bruger regnvand i drivhuset, sorterer affald og afleverer tøj til genbrug

 46. Jeg sorterer bl.a. affald, sparer på vandet, undgår så vidt det er muligt madspild, sparer på kødet og sælger tøj og ting videre. jeg er generelt ret bevidst om at være sød mod moder jord;-)

 47. Lækker konkurrence! Jeg er helt vild med konceptet!
  I hverdagen cykler jeg til og fra arbejde, sorterer mit affald, giver mit brugte tøj til mine søskende, vi er gode til at få brugt alle vores rester og det er sjældent, at vi har noget madspil herhjemme. Der er mange små ting, som jeg gør og man får sådan en god følelse, når man gør dem 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 48. Jeg forsøger, at undgå for meget madspild. Desuden har jeg altid selv et net med, når jeg handler ind. Og så tager jeg enten cyklen eller bruger kollektiv trafik 🙂

 49. Jeg gør ikke så meget bevidst som jeg gerne ville. Jeg køber økologiske æg(så hønsene har det godt), jeg bruger et stofnet når jeg skal ud at handle, så jeg undgår plastikposerne og ellers sørger jeg for at bruge mine ben eller offentligt transport når jeg skal rundt 🙂
  De er rigtigt fine høretelefonerne

 50. Jeg prøver at indføre flere kødfriedage, spise mere økologisk, cykler og genbruge tøjet.
  Mvh Signe

 51. Nøj hvor er de fine – dem kunne jeg godt bruge her i eksamensperioden!
  Jeg forsøger at gøre en del små ting for en mere bæredygtig hverdag, som jeg håber hjælper i det store billede. Jeg har skåret markant ned i mit forbrug af kød, undgår madspild og forsøger at undgå unødvendig emballage, paptallerkner osv. Derudover søger jeg for altid at have et net med når jeg handler, bruge cyklen som primære transportmiddel samt undgå unødig tøjvask 🙂

 52. De er da bare så seje!
  For at gøre min hverdag bæredygtig, så lever jeg strukturet! og det bedste ved dette er at jeg står op hver morgen klokken 5 for at træne, og derefter forsætter med en cykeltur til universitetet! Og til dette ville det da være røv lækkert med gode høretelefoner – alt bliver jo bedre med musik ;).
  God dag til dig!

 53. Lækre hørebøffer 😉

  Jeg prøver at gøre meget for at være bæredygtig, men indrømmer gerne at det kunne være bedre. Jeg har på de seneste anvendt notesbøger der er af genbrugspapir, og indtil videre virker det til at fungere. Jeg prøver også at skrive så mange noter ind på computeren, så der forsvinder mindre af Amazon regnskoven <3

 54. Jeg prøver at gøre mange små ting i hverdagen, som forhåbentlig kan gøre en forskel i den store sammenhæng.
  Jeg vasker ikke mit tøj helt ukritisk, men først når det er synligt beskidt, lugter eller jeg har svedt i det – jeans vasker jeg derfor kun meget sjældent, og toppe kan sagtens bruges nogle dage.
  Så tørrer jeg tøj udenfor fremfor at bruge tørretumbler.
  Tager ikke daglige lange bade og bruger heller ikke store mængder sæbe.
  Hækler mine egne karklude for at undgå de mikroplastfyldte, man kan købe.

 55. De ser virkelig fede ud – og megakæmpe plus at de er bæredygtige!

  Jeg gør en del små ting for at have en mere bæredygtig hverdag – prøver virkelig at undgå madspild (tager også tit overskydende mad med hjem fra kantinen, og så får jeg bare det samme til frokost og aften), køber stort set aldrig kød (måske 4-5 gange om året), køber meget økologisk, undgår overforbrug af vand og el derhjemme – og så går jeg ret meget op i genbrug – både købe brugt, sælge videre, give videre… Det er samtidig også en hobby, med loppemarkedsbesøg osv som jeg nyder meget. 90% af mine ejendele er nok genbrug…selv min telefon er købt brugt 🙂
  Vi er en gruppe veninder der med jævne mellemrum holder “byttetøjdage”, det er en både hyggelig, billig og bæredygtig måde at få lidt nyt tøj til garderoben på 🙂

 56. Herhjemme har vi affaldssortering og går i genbrugstøj, så på den vis er forsøger vi at være bæredygtige. Derudover har vi omdannet det meste af haven til at dyrke grøntsager og krydderurter. På denne måde vokser børnene op med et indblik i hvordan man selv kan bidrage til at være bæredygtig og samtidig et indblik i hvor grønt kommer fra.

 57. For at gøre mine indkøbsture til købmanden lidt mere bæredygtige, så medbringer jeg ALTID min kurv fra Reisenthal til at bære varerne hjem i. Lidt har også ret, tænker jeg 😉

  Jeg har fulgt dig længe – og jeg håber, jeg kan vinde sådan et par lækre høretelefoner <3 <3

 58. De høretelefoner er så overdrevet smukke, dem vil jeg virkelig gerne vinde!

  Siden vi er blevet forældre, er vi faktisk begyndt at gå en del op i bæredygtighed. Vi sorterer vores affald nærmest religiøst, har skåret meget (!) ned på indtaget af kød, bruger cyklen eller offentlig transport i stedet for bilen og køber virkelig mange ting brugt. Som bonus har vi faktisk også sparet en del penge på det 🙂 Så det er vel en ren win-win situation 🙂

  Christine

 59. Jeg kunne helt sikkert godt gøre mere for, at gøre min hverdag mere bæredygtig, det tror jeg der er mange der kan! Men jeg afleverer altid mit tøj til genbrug og går også tit selv på genbrugsjagt. Derudover køber jeg ikke bæreposer i supermarkedet men har mit eget net med:-)

 60. Åhha, bæredygtighed er en stor størrelse, men de ting jeg gør i min hverdag, er at genbruge plastikposer når jeg får handlet ind uden min egen bærepose. Spiser næsten vegetarisk, genbruger flasker, papir+pap, samt dåser og æggebakkerne sender jeg hjem til mine forældre, som bruger dem til deres hjemmegående hønseæg. Derudover bruger jeg ikke offentligt transport (medmindre det ikke kan undgåes), i stedet bruger jeg flittigt GoMore, når jeg skal besøge min kæreste, ligeledes når han skal besøge mig. Hmm. Hvad ellers. Donerer jævnligt til genbrugsbutikker, hvor jeg også gerne lige kigger udvalget igennem selv. Og til sidst, så sørger jeg for at lyset er slukket, eller at div. stik er trukket ud, når lejligheden står tom.
  Så selvom det ikke nødvendigvis er de helt store ting, så tror jeg alligevel de gør en lille bitte forskel. 🙂 måske.. Det lyder i hvert fald til, at der er mange der har bæredygtighed i deres hverdag, i en eller anden størrelse, hvilket jo er dejligt!

 61. Jeg giver mit tøj til hm så de kan bruge det til deres consious linje 🙂 derudover førsøger jeg så vidt muligt at undgå madspil og gøre brug af genbrug så vidt muligt 🙂

 62. Vi laver vores mad selv: køkkenhave, lammekød, grisekød, fjerkræ, æg og ænder. Ingen import på vores bekostning. Vi genbruger alt, hvad vi kan. Vi laver vores egen kompost, og vi dyrker vores jord økologisk 🙂 De er flotte, Sennheiser laver nogle fine designs. Jeg ku’ sagtens bruge et par på ørerne, når jeg er rundt i haven for at vande. Hah! Så ville jeg prøve mig med en lydbog – og nogle vilde podcasts fra radio24/7 😉

 63. min familie og jeg har altid indkøbsposer med i tasken når vi handler. vi sparer både penge og på miljøet

 64. Jeg forsøger at undgå madspild, og fryser i høj grad rester af grøntsager, fløde osv ned, og oftest gør det faktisk aftensmaden en anden dag nemmere da jeg så bare kan smide resterne i en gryde til en hurtig gryderet eller suppe.
  Og super lækre høretelefoner i øvrigt 🙂

 65. Jeg genbruger indkøbsposer, afleverer tøj til genbrug og så sorterer jeg mit affald, da det faktisk er noget man skal gøre i min kommune, selv om jeg også gjorde det før.

 66. I takt med at jeg er blevet ældre, har jeg fået mere og mere fokus på at leve bæredygtigt. Det sker f.eks. ved at vi laver madplaner, holder kødfrie dage, spiser økologisk og dansk, hvis muligt, og forsøger så vidt som muligt aldrig at smide madvarer ud – selv rester mv. bliver frosset ned og spist en anden dag, hvis vi ikke lige har lyst til det samme igen. Vi sorterer affald, og smider altid dåser, glas, batterier/lamper og pap i de dertil indrettede containere. Vi vasker tøj, når der er brug for det – altså hvis det er beskidt eller lignende, og bruger primært eddike i stedet for vaskepulver mv. Vi fylder ALTID maskinen helt op og kører aldrig halve programmer. Vi køber GERNE genbrugt, holder “tøjbyttedage”, hvor vi giver vores tøjet væk til familie og venner, og resten ryger til genbrug – hvis det er decideret ubrugeligt, så ryger det til H&M, som gladeligt modtager. Vi sørger for at aflevere de tomme bøtter/beholdere fra hudplejeprodukter, shampoo osv. i Matas, og vi har altid indkøbsnet med ude og handle. Vi har energisparepærer i lamperne og vandbesparende vandhaner/bruser. Vi slukker ALTID for alt elektronik om natten via. el-spareskinner, og vi forsøger ikke at “forbruge” ukritisk. Det er sådan lige det, som jeg kan komme i tanke om på stående fod, men der er sikkert meget mere, hvor det kommer fra. Bæredygtighed er fedt – og det gavner i sidste ende også os selv og jordkloden <3

 67. Vi sorterer affald, prøver at huske at slukke for lys osv når vi forlader et rum og sender brugt tøj til røde kors – hvor de enten kan sælge det til nogle andre eller genbruge fibre til at lave ting af 🙂

 68. Jeg tænker rigtigt meget over det spor jeg sætter i verden, så derfor betyder bæredygtighed meget for mig.
  Jeg stoppede for et år siden med at spise kød, da det er fact at vi ikke kan spise som vi plejer, og forvente at verden kan klare det i længden. Jeg bruger altid stofposer og ikke plastikposer, og så sorterer jeg mit skrald. Jeg nyder at få nye idéer til hvordan man kan gøre mindre skade i verden, så indlæg om sådanne ting, nyder jeg meget! Så endelig mere om sådan noget 🙂

 69. Jeg forsøger kun at handle det, som vi skal bruge, så vi ikke har en masse madspild. Alle madrester og køkkenaffald kommer ud til vores høns, så bliver blommerne også så fine orange. Vi køber økologisk og meget gerne genbrug, og alt vores aflagte sko og tøj bliver enten solgt videre, eller afleveret i en genbrugs

 70. Nøj hvor er de fede! Dem ville jeg gerne forkæle min kæreste med på fars dag 🙂

  Herhjemme er vi ret bevidste om bæredygtighed synes jeg. FX bruger vores yngste dreng tøj fra Vigga.us (som kort sagt er et tøj abonnement – genbrug af GOTS certificeret tøj), vi sparer på emballagen (plastposer og indpakning af madpakker osv), sorterer vores affald, spiser begrænset kød, vi bruger ikke produkter som indeholder parfumer, parabener og andet skidt. Vi spiser økologisk og vi lærer vores drenge at passe på naturen og dyrene. Og så har vi har netop bestilt FSC-certificeret træ til vores nye træ-terrasse 🙂
  Hav en dejlig dag 🙂
  KHer ogh krydsede fingre, Laura

 71. Nøj de er fede!!!

  Jeg køber oftest brugte møbler og sælger/donerer møbler, tøj osv., så det ikke bare smides ud. Jeg undgår så vidt muligt madspild og slukker lyset, når jeg forlader et rum.

 72. Jeg er meget bevidst om især madspild, og ser det som en positiv udfordring at undgå det. Herudover den gængse med at forsøge at minimere energispild ved at slukke lyset, undgå unødig spild af vand mv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *