Sommerens trend; Denim skirt på budget

| Vero moda (øverst) her (259,-) | Vero Moda (nederst) her (160,-) |

Jeg har selv hoppet med på trenden og købte sågår én i genbrug for et par uger siden som jeg også har vist i mit loppemarked indlæg og på instagram. Jeg har altid synes, at det var ret fint med denim nederdel og det er én af de tendenser fra 90’er jeg er ret hooked på. Har fundet to ret fine udgaver til budget venlige priser, så alle kan være med. Jeg tænker at style den med en hvid T-shirt og én af mine mange kimono’er.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Det er så fin en trend her til forår og sommer! Jeg har også lige bestilt en fra asos, så jeg også kan være med 😉 Glæder mig til at se dig style din, så jeg kan få nogle idéer.

    1. Ikke dårligt, så den godt på din blog :-). Så håber vi, at sommeren snart kommer igen :-). Jeg skal nok få taget nogle billeder af den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *