Musthave | Stribet bikini

| Bikini top her | Bikini trusser her |

Så varer det ikke længe før sommeren for alvor melder sin ankomst. Heldigvis har vi haft en dejlig uge med lækkert vejr og bare ben for mit vedkommende. Fik nydt det i fulde drag med mad på grillen, vandkamp i kolonihaven, is ved havnen og vin på altanen. Man får bare lige det ekstra skud energi, når solen kigger frem.

Er I egentlig begyndt at planlægge sommerferie? Rasmus og jeg har snakket om det og i år bliver det en tur på København i nogle dage og så afsluttes vores miniferie på Fyn hos én af Rasmus’ kammerater. Det glæder jeg mig til, selvom en ferie sydpå, kunne være at fortrække. Men vi satser på det gode og forhåbentligt en masse dejlige dage i kolonihaven med en masse grillfester. Egentlig har jeg ikke rigtig fået mig forberedt mig garderobe mæssigt i år, gjorde jeg bestemt heller ikke sidste år, men der var vejret heller ikke til det. Dog har jeg klikket 1 badedragt hjem fra eBay, som jeg glæder mig til at vise jer på bloggen. Ligeledes overvejer jeg at købe den fine bikini ovenfor, som jeg har fundet på Esprit’s webshop, som virkelig bugner af pænt badetøj i alle afskygninger. Sidste år købte jeg en bandeau bikinitop fra Esprit og den har jeg været rigtig glad for. Den sidder, hvor den skal i modsætning til så mange andre bikini toppe. Har erfaret, at det er den eneste model der fungerer for mig. Skide ærgerligt, når der er så mange finde trekantsbikini’er mm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

 1. Der er så mange fine bikinier og de stribede er bare ekstra fine!
  Det lyder hyggeligt med en dk ferie, vi napper en flyver til Florida 😉 jeg glæder mig rigtig meget.

 2. Hvor er den bare mega fin den bikini! Jeg synes virkelig også det kan være et mareridt at finde en bikini, som bliver siddende, hvor den skal. Især når man er lidt af en vandhund, som ikke er så god til at bevare elegancen, haha. Hvorfor bliver bikinier ikke bare siddende, når man pjasker rundt? 😀

  Jeg skal i hvert fald ud og finde mere badetøj i år! Min kæreste og jeg har lige købt sommerferie til Gran Canaria, så der skal bades igennem denne sommer 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja, det er sgu træls ;-). Synes der går lang tid før jeg finder én der virkelig sidder, hvor den skal.
   Uh, det lyder altså ikke tosset. Bare det var mig 🙂

 3. Nej, hvor lyder det hyggeligt med en masse kolonihygge. Skal jeg være ærlig, så har jeg faktisk aldrig prøvet at være i en kolonihave! 😛
  Jeg har desværre ikke selv haft mulighed for at nyde det gode vejr denne uge, eftersom jeg har arbejdet. Da vi så kom til weekenden, hvor jeg endelig havde tid, så forsvandt det gode vejr 🙁
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  1. Det er så skønt :D. Elsker min lille hytte <3.
   Ja, det er typisk, at når man endelig har fri, så forsvinder det gode vejr 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *