DIY; Genbrugsfund har fået nyt liv

For et par uger siden var jeg en tur i genbrug, for at kigge endnu flere ting til kolonihaven (skal vist til at tage en slapper!), og så fandt jeg denne fine skammel til kun 40,-. Der var afskyelig blomsteret betræk på, men så sagde Rasmus, at han da snildt kunne ompolstre den og den kom med hjem. Vi smuttede forbi Stof&Stil efter noget nyt stof og fandt en rast til 20,- og søm til 10,-. Det er super nemt at gøre (kan jeg sagtens sige, jeg kiggede bare på og gav moralsk opbakning ;-)). Jeg fik desværre ikke taget et ordenligt billede af skammellen før vi gik i gang.

Du skal bruge følgende:

  • En masse tålmodighed!
  • En tang til at tage de gamle søm ud med
  • En hammer (hvis du vil have de brede søm til at dekorere med)
  • En hæftemaskine
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

    1. Mange tak skal du have – det er vist min kæreste, der skal have den store ros 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *