Dagens #152

| Nederdel Minimum | Bluse Gestuz | Sandaler Bianco | Solbriller Ray-Ban | Halskæde Jane Kønig | Ringe Jane Kønig, Carré |

Så sprang kirsebærtræerne endelig ud i det nordjyske og jeg bliver aldrig træt af dem! Heller ikke alle de billeder, der bliver delt på instagram. De smukke træer gør altså bare én i godt humør :-). Gestuz blusen er jeg ret så glad for og den er både perfekt til de kølige sommerdage, men også til de lidt varmere dage som i sidste uge, hvor jeg brugte eftermiddagen sammen med Anne Cathrine og Valdemar. Nederdelen er faktisk også ny og er allerede brugt en del, og den passer perfekt til alt!

Håber I har haft en fantastisk weekend/pinse <3

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

  1. Jeg er ligesom dig, stor fan af de smukke kirsebærtræer.
    Og hvor er det bare et dejligt sommer outfit du har på – glæder mig til at varmen kommen igen 🙂

    1. Ja, de er intet mindre end smukke :-). Tusind tak for det. Ja, det glæder jeg mig virkelig også til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *