Birkenstock i ruskind til billigere penge

| Birkenstock Arizona her |

For et par år siden tippede jeg om webshoppen Footshopping, hvor man kan købe sine Birkenstock noget billigere end i butikkerne. Desværre er priserne derinde steget en del siden jeg købte Birkenstock sidst, men de er stadigvæk noget billigere end i butikkerne. Jeg har to stks. Arizona og det er min klare favorit model. Jeg købte dem i ruskind denne gang og lige på denne model, er der en del at spare. Arizona i ruskind koster ca 900,- i butikkerne og de koster 449,- på webshoppen med fragt. Så det er noget af en besparelse.

Jeg har taget den smalle model i str. 38 (jeg har normal bredde fødder, nogle siger de smalle skaver, men det har jeg ikke haft problem med. Bruger normalt 39 i sko). Hermed er tippet givet videre :-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

19 kommentarer

 1. Årh, de er lækre i ruskind! Jeg kan bare desværre ikke forsvare at købe et par, da jeg har et par birkenstocks i forvejen og pengepungen er ikke til det.. Øv!

 2. Ej, hvor er de flotte i ruskind! Kan virkelig aldrig få nok af Birkenstocks – jeg ejer godt nok kun 1 par, men det stopper absolut ikke der. Skal så meget have mig sådan et par ruskinds der 😀 <3

  1. Ja, de er så sindssyg flotte og er så glad for dem :-). Ja, ikk? Du bliver så glad for dem til sommer 🙂

 3. De er faktisk virkelig fine i russkind!
  Birkenstock passer desværre ikke til min fod, så jeg har to par knock offs. Det er bedre end ingenting 😉

 4. Super fed sko, har længe ledt efter det perfekte par birkenstock.
  vil du sende linket til præcis de der sko, for kan simpelthen ikke finde dem inde på siden, det kan jo være fordi de er solgt ud.
  Håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  1. Jeg kan desværre ikke sende et link direkte med skoene, da man ikke kan gå ind på en specifik sko, men det er par nummer 7 fra oven :-). Så du skulle meget gerne kunne få fat i dem 🙂

   Det har jeg bestemt, håbe jeg også, at du har 🙂 (og får fat i skoene :-))

  1. Det er i hvert fald værd at tage et kig i stedet for at købe dem i de danske butikker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *