VIND; Produkter fra Pudderdåserne

Nu er det efterhånden ved at være lang tid siden, at der har været en konkurrence på bloggen sidst, så derfor har jeg været så heldig at få lov til at udlodde et sæt hudpleje produkter fra Pudderdåserne som jeg selv er meget begejstret for.

For at deltage skal du gøre følgende: 

 • Følge bloggen via bloglovin’ HER
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet, så jeg ved, at du deltager
Finder en vinder d. 4. maj – Held og lykke til jer alle 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

97 kommentarer

 1. Sikke en fed gave! Jeg har læst meget om produkterne da de kom ud og det lover jo virkelig godt! Håber at vinde dem da min hudpleje pt består af en dagcreme fra Matas stribede 😀 intet ondt sagt men det et ikke så spændende som pudderdåsernes der virkelig ved hvad de laver. God dag:)

 2. Det ville fantastisk her til sommermånederne, med ny hudpleje. Jeg har endnu kun prøvet deres alt-i-en creme, og den er virkelig lækker til kroppen! Vil virkelig gerne afprøve de andre produkter også 🙂
  God søndag!

 3. Jeg vil super gerne vinde 🙂 Jeg bruger i forvejen deres t-zone peeling, men har ikke prøvet de andre produkter derfra. Krydser fingre.

 4. Super fin konkurrence! Jeg er selv dybt beundret over Pudderdåsernes arbejde og produkter – at der er nogle der vil formidle hudpleje uden noget “hokus-pokus” er jeg taknemlig for. Især da jeg selv døjer med sensitiv hud, der ikke tåler parfume og diverse indholdstoffer, der desværre er at finde i mange hudplejeprodukter.

  Vil derfor meget gerne have mulighed for at vinde disse lækre produkter, så min hudplejerutine kan blive opdateret uden unødvendige indholdstoffer 🙂

  // Christa Visholt

 5. Jeg ville nyde at vinde disse produkter. Har læst en masse godt om dem, og min hud trænger til lidt ekstra kærlighed 🙂

 6. det ville være helt fantastisk at vinde sådan en omgang 🙂 er vild med deres produkter (og blog) men på SU er det svært at finde råd til det 🙁

  jeg følger iøvrigt allerede og har gjort det længe 🙂

 7. Dette er virkelig blevet mine yndlingsprodukter, krydser fingre for at jeg er det heldige asen, der kan fylde badeværelseshylderne op.

 8. Sikke en lækker konkurrence! Min hud trænger i den grad til pleje, så den vil elske at blive forkælet med disse produkter.

  Jeg krydser, hvad krydses kan 🙂

  Fortsat god weekend!

 9. Whaaaat?! Sikke en lækker konkurrence – ville være en vildt lækker præmie at vinde!

  Krydser fingre 🙂

  God søndag!

 10. Åh, det kunne være fantastisk at vinde 🙂 Jeg har længe gerne ville prøve dem, har hørt meget godt om dem 😀

 11. Uh, jeg bruger allerede Pudsedåsernes t-zone peeling, og jeg vil så gerne prøve resten af serien 🙂

 12. Jeg har endnu ikke prøvet den produktserie.. Mon den er god til TØRtør hud? Man ku’ håbe på det! Jeg er med 🙂 Natnat!

 13. Jeg har selv kun prøvet alt i en cremen fra Pudderdåserne, men den er jeg simpelthen så glad for, at jeg kun kan forestille mig, at resten må være i samme høje klasse. Det kunne være så lækkert at vinde!

 14. Jeg har hørt så meget godt om deres produkter, men har aldrig haft chancen til at prøve dem. Jeg vil jo rigtig gerne prøve noget nyt, nu hvor det er snart mig fødselsdag.

 15. Wow, sikke en lækker præmie;-) Åhh drømmer om at prøve de skønne produkter fra Pudderdåserne, så jeg krydser alt her;-)

 16. Min hud trænger i den grad til ny rutine, og har kun læst godt om Pudderdåsernes produkter.

  Jeg krydser fingre Xxx

 17. Jeg har kun prøvet én af produkterne indtil videre og jeg er ikke skuffet. Det kunne være den ultimative selvforkælelse at få lov til at vinde og prøve hele serien! 😀

  Jeg krydser fingre for mig!

 18. Jeg har kun prøvet t-zone peelingen og den er jeg sååå glad for! Det kunne være rigtig dejligt at vinde resten af serien, så man kan få prøvet de andre produkter af, som sikkert er lige så gode!

 19. Uh, det er på min fødselsdag vinderen trækkes. Krydser fingre for lidt fødselsdagsforkælelse midt i BA-skrivningen.

 20. Jeg har selv kun prøvet deres t-zone og er helt forelsket i den. Ville rigtig gerne vinde, så jeg kan prøve deres andre produkter 🙂

 21. Har læst og hørt så meget godt om pudderdåsernes produkter,men har endnu ikke selv fået prøvet dem,så krydser fingre

 22. Super fin konkurrence! Har længe gerne ville prøve deres produkter da jeg har meget sart hud og kan tåle få hudplejeprodukter! Tak for nogle gode indlæg!! 🙂

 23. Det kunne da være alt for lækkert at vinde sådan en lækker serie til sig selv.. Jeg krydser mine små buttede fingre.

 24. Jeg har endnu ikke prøvet produkterne fra Pudderdåserne, men jeg har kun hørt godt om mærket 🙂

 25. Kan kun forestille mig at Pudderdåserne laver de bedste produkter – så dem vil jeg meget gerne vinde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *