Sig velkommen til Mulberry Elgin

| Mulberry Elgin |

Jeg er så glad for min nye mulle. Den er helt perfekt i størrelsen og dejligt, at den kan tages over skulderen i stedet for, at den skal slæbes i hånden. Det kan man altså godt blive lidt træt af nogle gange. Jeg købte den brugt på Trendsales til en meget fornuftig pris. Er efterhånden ved at være glad for min lille samling. En Alexa og samlingen vil være helt perfekt <3. Det er en udgået model, så hvis du selv vil have fingrene i én, så er Trendsales et godt bud. Jeg fandt én der boede i Aalborg, da jeg helst gerne vil se mine tasker inden jeg køber dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Den er godt nok også fin…
    Og ja det der med lige at ae tingene før man køber det, hvertfald når det er noget dyrere er jeg også fan af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *