Opskrift; Lagkage med frisk frugt og jordbærmousse

Som jeg viste på instagram havde jeg lavet lagkage for første gang i mit liv og den var virkelig god! Jeg er ikke så pjattet med den klassiske lagkage med creme, syltetøj og flødeskum. Så derfor eksperimenterede jeg selv og fik lavet en lækker lagkage med frisk frugt og jordbærmousse. Dog er denne stadigvæk en ordentlig kalorie Børge, men man kan også sagtens nøjes med et stykke ;-).

Du skal bruge følgende:

 • Lagkagebunde (hvis du er sej og overskudsagtig, laver du dem selv, ellers er dem fra Rema1000 helt fine ;-))
 • 1,5 l Fløde
 • 1 ks Jordbær
 • 3 stk Kiwi
 • 2 modne bananer
 • Blåbær
 • Vaniljesukker
 • Karamel krymmel (kan købes i Rema1000)
Jordbærmousse:
 • Pisk fløden til den sætter sig (skal ikke være for tyk), put 2-3 teskefulde vaniljesukker i flødeskummen og skær jordbærene fint og put dem i massen. Lad det trække lidt i køleskabet inden det puttes imellem lagene på lagkagen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

 1. Uh, den ser altså virkelig lækker ud! 😀

  Jeg er i øvrigt nomineret i Liebster Blog Award, og har fået til opgave at nominere 11 nye bloggere, hvorfor jeg har nomineret dig. Læs meget mere om dette inde på min blog, hvor der ligeledes er 11 spørgsmål til de nominerede.

 2. Hold da op, jeg tror da nok lige, at det er verdens gladeste lagkage, den der! Jeg bliver i hvert fald i helt højt humør bare af at kigge på den – kan slet ikke forestille mig, hvor glad jeg ville blive af at spise den, haha. Den må afprøves ved næst givne lejlighed 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha ja, glad det var den og det håber jeg også, at dem der spiste den var :-). Det er virkelig lækker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *