Forårets & Sommerens loppemarkeder i Aalborg/omegn

 • Messing lampe købt i Blå Kors i Skalborg (Adresse: Løven 6, Skalborg)
 • 2 stks vaser, købt i Sørine, da den lå i Aalborg. (Ny adresse: Jernbanegade 16, Dybvad)
 • Bomber jakke, købt i Genbrug på Vesterbro (Adresse: Vesterbro 92, Aalborg ). Denim nederdel, købt i Blå Kors i Skalborg (Adresse: Løven 6, Skalborg)

Nu går loppemarked-perioden for alvor i gang og jeg vil derfor anbefale nedenstående loppemarkeder/kræmmermarkeder som jeg alle sammen har været på. Ved de små loppemarkeder/kræmmermarkeder udenfor Aalborg, kan man finde mange gode fund til billige penge og hvis du er ude efter sjove og billige ting, vil jeg anbefale disse. Selvfølgelig kan du også gøre gode fund ved loppemarkederne i Aalborg, men mange af sælgerne ved godt, hvad de vil have for tingene. Jeg har selv deltaget som sælger på de første 3 loppemarkeder som er listet nedenfor og fik solgt ok til bagagerumsmarked og loppemarkedet på Louise Plads trods vejret var rigtig dårligt begge gange.

 • Lopper på havnen (Aktivitetspladsen ved Aalborg havnefront): (Datoer; 1. maj, 5. juni, 3. juni og 7. august). Her sælges primært tøj, tasker, nips og retro ting. Det er primært et loppemarked for pigerne, men mon ikke du kan lokke kæresten under armen.
 • Bagagerumsmarked (I skalborg på Dyreskuepladsen): (Datoer; 8. maj, 4. juni, 12. juni, 10. juli, 6. august, 14. august, 3. september, 11. september, 9. oktober). Her sælges alt mellem himmel og jord, og her har jeg gjort nogle rigtig gode fund. Her handles blandt andet møbler, retro, tøj, legetøj, glas/vaser, hjemmelavede ting osv. Har god erfaring med at prutte om priserne her. Et godt loppemarked for hele familien.
 • Loppemarked Louise Plads (Louise Plads v. Aalborg kommune): (Datoer; 1. maj, 15. maj, 29. maj, 12. juni, 26. juni, 10. juli, 24. juli, 7. august). Det er det sidste loppemarked, hvor jeg selv solgte. Det er lidt aller Lopper på havnen – samme stil med varer og det er overskueligt at kigge i det forskellige boder, da der ikke er flere end 100 stande (lyder voldsomt, men meget overskueligt).
 • Storvorde Kræmmermarked (Stationsvej 5, 9280 Storvorde): (Datoer; 27. maj til 29. maj). Her sælges der primært nips, små møbler og retro ting. Ting folk har i gemmeren i garagen og du kan være heldig at gøre et rigtig godt fund.
 • Nibe Kræmmermarked (Søndergade, 9240 Nibe): (Datoer; 24. juni til 26. juni). Et af de mest hyggelige lokale markeder med smagsprøver, salg af madvarer og selvfølgelig sælger med deres egne loppesager. Og når du er færdig kan du tage et smut ned til havnen og gå en tur langs den flotte fjord.
 • Tylstrup Marked (Tylstrupvej, 9382 Tylstrup): (Datoer; 26. august til 28. august). Dette marked er primært lidt som Storvorde og Nibe kræmmermarked. Super hyggeligt og en fantastisk stemning og et af de sidste kræmmermarkeder på året.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

 1. Ej, jeg vil helt sikkert tjekke et par de forskellige loppemarkeder ud.

  Hvilke markeder vil du anbefale mest, hvis man primært går efter at købe/selve tøj? 🙂

  1. Så vil jeg anbefale loppemarkdet på Louise plads (også fordi den er ret billig, 60 kr), lopper på havnen og loppemarkedet ved dyreskuepladsen (den er dog lidt dyr!) 🙂

   1. Tusind tak for svar 🙂

    Jeg overvejer også at sælge noget, så jeg vil helt sikkert kigge forbi 1-2 stykker af dem. Er Loppemarkedet på Louises plads velbesøgt?

    1. Ja, det synes jeg. Den dag jeg var dernede var der møg koldt, men fik egentlig solgt ok meget. 🙂 Og så koster standen kun 60,- 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *