Favoritter fra H&M Conscious Exclusive

Jeg er ret vild med H&M’s Conscious Exclusive kollektion, som bliver sat til salg i morgen i butikkerne og på webshoppen. Jeg tror, at jeg skal holde øje på webshoppen i morgen tidlig, selvom chancen for at få noget fra kollektionen er lille fordi folk altid går amok, når H&M lancerer en limited edition kollektion. Men hvis jeg er så heldig at komme igennem, tror jeg, at den lyserøde kjole skal med hjem. Den er altså ret så smuk og især til foråret og sommeren, som forhåbentligt snart er på vej.

Er der noget du skal eje fra kollektionen? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

    1. Ja, der var så mange fine ting i kollektionen. Desværre er kjolen jeg gerne ville have haft fingeren i, udsolgt 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *