Dagens tip; Kimono på budget og yderligere 25%

| Jacqueline de Yong Kimono her |

Jeg kan simpelthen ikke få nok kimono’er og min garderobe rummer virkelig mange af dem, efterhånden. Synes de er perfekte til at pifte et kedeligt outfit op og til de køligere sommeraftner, hvor en cardigan kan være for varm eller over bikinien, når du forlader stranden eller poolen. Lige nu kører Stylepit.dk 25% på udvalgte varer, så hvis du bruger rabatkoden MID16DK, trækker den automatisk de 25% fra, så kimonoen kommer til at koste ca 112,-. Det er da vildt billigt! Koden gælder til og med 30. april.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

7 kommentarer

  1. Åh, kimonoer er bare en farlig vane at få! Har so far kun én, men jeg knuselsker den, og føler mig bare så meget mere elegant og feminin i den, end i en stor trøje. Tror dog de fleste af min veninder efterhånden er ret trætte af at kigge på den (ved i hvert fald at min kæreste er!), fordi jeg har den på hele tiden, haha! 😀

    // http://www.moonlitmadness.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *