Dagens Tip; IKEA stålreol til 79,-


| IKEA Zinkreol her |

Hvis jeg havde en lidt større altan havde jeg ikke helt sikkert været et smut forbi IKEA efter denne fede zink reol. Der findes et hav af dem og ved at Bauhaus også laver dem til rimelig billige penge, men 79,- må helt klart være den billigste jeg har set online. Den kunne også være super fin at bruge til opbevaring i køkkenet eller som skoreol i soveværelset. Ja, mulighederne er mange. Hermed er tippet givet videre 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

  1. Jeg har overvejet den reol SÅ mange gange, fordi den er så cool og så billig. Den ville være helt perfekt, hvis bare den havde flere hylder! Det er en kæmpe dealbreaker for mig, at den kun har tre hylder, for den udnytter bare ikke pladsen godt nok. Men ikke desto mindre går jeg stadig og leder efter en undskyldning for at få plads til den alligevel, haha 😉

    // http://www.moonlitmadness.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *