Dagens Tip; De perfekte forårs bukser

| Ichi bukser her |

Her til eftermiddag var jeg et smut forbi By Schøn i Aalborg SV. Hvilket egentlig var mit første besøg i butikken, men bestemt ikke sidste gang! Jeg havde set, at de havde sat de fine Ichi bukser ned fra 400,- til 120,- og havde egentlig kigget efter et par lyse, løse bukser længe. De sidder helt perfekt og glæder mig til at få dem luftet noget mere. Jeg har taget mine i en størrelse M. Hermed er tippet givet videre 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Ej hvor er de fine!
    De er helt klart et godt valg til foråret, og de ser jo virkelig lækre ud 😀

    Ichi har også et rigtig godt udvalg af tøj med et ekstra pift 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *