Dagens #150

| Jeans Gina Tricot | Top T by Alexander Wang | Kimono Ganni | Sko (købt i Kvickly) | Taske Mulberry | Halskæder Carré, Jane Kønig |

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få taget outfit billeder, ikke noget bloggen har båret så meget præg af på det sidste. Faktisk næsten 3 uger siden sidst – det må jeg lige få lavet om på. Fik søde Eline til at knipse billeder af mig inden vi tog til Carré Event. Iført et par nye sager, nemlig min nye Mulberry og et par herre inspirerede sko som jeg fandt til en flad 50’er i Kvickly. Det må siges at have været et af forårets bedste køb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

 1. Hvor er det et fint og forårsagtigt outfit Katrine – Jeg ejer kun én kimono (Den blå fra Nué Notes som du også har vist på Instagram), men den skal frem fra gemmerne i samme øjeblik min post-gravide krop bliver sig selv og kan skrue sig ned i et par jeans 🙂
  Tak for inspiration!

  Og sikke et kup med de sko – De er super fine! (Ligesom tasken – SELVFØLGELIG!) 🙂

  1. Tusind tak søde Ida :-). Jep, den har jeg også. Overvejer faktisk at lave et indlæg med forskellige styling muligheder med en kimono, som jeg håber, at du ville kunne bruge.
   Tænker, at en kimono er perfekt til at pifte et outfit op – uanset om man har en pre-gravid krop eller ej 🙂

   Hehe tak for det – er så glad for begge sager 😀

  1. Ja, mega god pris! Så skal man slå til :D. Er også glad for den. Det kan være, at du er heldig at finde den på TS – har set nogle stykker de sidste par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *