Carré Event x Aalborg

I onsdags var jeg til blogger event hos Carré, og det kommer nok ikke bag på nogen, at jeg er pjattet med deres smukke univers. Min lille samling er jeg efterhånden også ved at være mere end tilfreds med. I år er det 25 års siden, at designeren Shiri  Rosenzweig bag Carré, startede med at designe smykker og i 1994 åbnede hun den første butik i Danmark og ligeså stille derfra voksede Carré sig større og større. Det er så fantastisk at se, at en designer har så meget kærlighed og passion i hendes smykker, og hvis du køber et smykke med en sten, er den helt unikt udvalgt.

Vi måtte vælge et smykke med hjem og jeg glæder mig meget til at vise, hvilken én jeg valgte. Én, der har stået på ønskesedlen meget længe <3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *