Nye favoriter; Pudderdåsernes hudplejeserie

Jeg har den sidste månedstid testet pudderdåsernes hudplejeserie, hvilket jeg gerne vil have afprøvet længe. Jeg er vild med serien og passer lige til min lidt sarte hud. Serien er uden parabener og virker beroligende på huden.

  • Anti-age: Nu har jeg rundet de 26 år og det siges, at det faktisk er her, at man så småt kan begynde at bruge en anti-age creme og faktisk er det den første jeg har prøvet. Jeg kan endnu ikke sige om den virker i forhold til at holde alderstegnene tilbage, da jeg ikke har brugt så meget af den.
  • T-zone Peeling: Når vi går fra vinter til forår reagerere min hud helt vildt og den skal have hjælp til at komme på rette kurs igen. Jeg døjer ikke med en fedtet eller uren T-zone, men alligevel er denne god at benytte én gang om ugen.
  • Aha-Serum: Jeg er begyndt altid at bruge serum under min daglige creme og det fungerer bare rigtig godt for mig og kan kun anbefales.
  • Alt i en makeupfjerner: Denne har jeg brugt lige siden jeg fik den, da den bare fjerner ALT. Den er skånsom mod øjnene, hvis du døjer med sarte øjne, når du skal fjerne øjenmakeup.
  • Ansigtsolie: Endnu en favorit! Olie er altid super lækkert at påføre huden. Jeg gør det stort set altid om aftenen, da jeg synes, at huden kan blive en smule fedtet efter brug og svære at lægge make-up ovenpå.
  • Alt i én creme: Denne creme kan bruges i både ansigtet og på kroppen. Jeg har indtil videre kun brugt den på kroppen og den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *