Månedens musthave; Lyskæde med glødepære

| Lyskæde glødepære her |

Jeg er helt pjattet med denne fine lyskæde og overvejer om jeg skal have den klikket hjem inden alt for længe. Tænker, at den kunne være vildt fed, hvis den blev viklet omkring en gammel træstige, om spejlet inde i soveværelset eller på et af rørene inde i stuen. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Den er så fin! Har selv kigget på den mange gange, de havde faktisk en tro kopi i Tiger for ikke så længe siden til 100 kr.. Men du har helt ret, den er SÅ fin <3

    1. Ja, den er bare så fin, så overvejer om ikke jeg skal klikke den hjem 🙂
      Også god weekend til dig 🙂

  2. Jeg er så vild med lyskæden og jeg er lidt hooked på samme idé som dig, med at vikle den. Jeg har også fundet en anden løsning, som jeg tror, at jeg går i kast med snart. Nemlig bare frithængende pærer med fatninger herfra: https://www.micolux.dk/collections/led-lamper, som er viklet om en tyk pæl, så de hænger i flere niveauer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *