Julie Sandlau’ smukke univers

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker Julie Sandlau’ smukke univers. Jeg elsker hendes smykker i al sin enkelhed, men også dem, hvor der er lidt mere farve på – især de lyserøde, grønne og blå er blandt favoritterne, og især ringene i guld er jeg blevet ret pjattet med. I en lang periode har jeg primært været til oxiderede smykker og det er dog stadigvæk dem jeg udelukkende kigger efter, når jeg er på udkig efter nye smykker. Men har som det seneste tilføjet en halskæde i guld fra Stine Goya, som jeg glæder mig til at tage i brug. Men jeg synes, at Julie Sandlau laver så mange fine smykker i guld og overvejer om nogle af dem skal skrives på ønskelisten. Synes nemlig det er ret fint at mixe de forskellige metaller på kryds og tværs. Dog skal der klart være en balancegang, så det ikke bliver for meget. Selv synes jeg, at rosaguld og oxideret passer perfekt sammen.

Hvad er du mest til? Guld, sølv eller oxideret?

Jeg håber I nyder påsken i fylde drag, selvom vejret ikke er det bedste. Jeg havde satset på at få ordnet en masse ude i kolonihaven, men det er altså bare lige det sjovere, når vejret er til det. I må have nogle fantastiske påskedage 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

 1. Uhh den ring er godt nok fin…. Ja Julie Sandlau laver nogle super fine ting….
  Her er jeg nok mest til guldsmykker selvom jeg har været en sølvpige i mange år…

 2. Jeg er også vild med de smykker hun laver, men jeg ejer desværre ikke nogen endnu.
  Jeg går stort set kun med sølvsmykker, så jeg er mest til sølv 😀

  Rigtig god påske til dig! <3

  1. Jeg har kun dem hun har lavet i samarbejde med Pieces – synes virkelig også, at de er fine 🙂

   Tak og i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *