Dagens #149

| Jakke Mads Nørgaard | Nederdel Neo Noir | Bluse InWear | Tørklæde Moss CphStøvler Pavement | Taske H&M | Ringe Carré, Pernille Corydon | Ur DW |

Så fik jeg taget min nye jakke i brug som jeg købte sidste lørdag efter jeg havde spist brunch med nogle søde blogger piger som I kan læse om her. Jeg var egentlig på udkig efter denne fra Baum und Pferdgarten, men den var desværre ikke i min størrelse, så det blev denne fra Mads Nørgaard i stedet for. Den findes også i sort. Nederdelen har jeg vist før, men den kom ikke helt til sin ret, men det gør den i særdeleshed her. Overvejer om den skal klikkes hjem i en farve mere – den koster nemlig kun 300,-.

Min weekend har været tiltrængt efter en hel uge med neuro pædagogik som jeg afsluttede i torsdags og fik mit eksamensbevis i, så kan nu smide neuropædagog på Cv’et. Ellers blev hele dagen i går brugt i kolonihaven i det gode vejr og i dag skal jeg til fødselsdag.

I må have en god søndag <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

    1. Jeg har brugt den lige siden jeg købte den. Den er så lækker at have på og varm nok med en tyk bluse indenunder og et tørklæde til temperaturene lige nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *