Dagens #148

| Bukser Selected Femme | Skjorte Second Female | Blazer Fade to W | Støvler Asos |

Hver gang jeg er ude for at få taget outfit billeder, så er det ligesom om jeg absolut skal have en kamp med den satans vind, så det giver altså nogle udfordringer indimellem. Heldigvis er AC meget tålmodig, når der skal tages billeder og jeg ikke er helt tilfreds ;-). Det er 100 år siden jeg har haft min lyserøde blazer ude af skabet og nu hvor foråret er på vej, skulle den altså på. Dog kræver det lidt, at kuløren også er til farven lyserød, så man ikke kommer til at gå i et med, haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

  1. Hahaha den oplevelse med vinden kender jeg alt for godt 🙂
    Jeg kan vildt godt lide dine bukser – hvor ser de bare rare ud 🙂

    1. Det er simpelthen så irriterende og især når man ikke har sat håret op ;-).
      De er også super dejlige og har en del år på bagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *