Cashmere Loungewear

Puha, jeg synes godt nok ikke, at jeg gør andet end at arbejde lige for øjeblikket og derfor hænger bloggen og min instagram også lidt i bremsen. Jeg håber snart, at jeg kan få et pusterum igen, så jeg kan få udgivet nogle flere indlæg end jeg har gjort det sidste stykke tid. Og nu vi snakker arbejde, så er jeg ikke meget værd, når jeg kommet hjem efter en lang og travl dag. Derfor findes der, for mit vedkommende, ikke noget bedre end at hoppe i et dejligt varmt bad efter en lang dag på arbejde. Hvorefter at iføre sig en lækker stor bluse, et par sweatpants og et par store sokker. På webshoppen life-is.dk sælger de hjemmesæt/afslapningssæt i det lækreste cashmere og ovenstående sæt på collagen har jeg virkelig forelsket mig i. Det er i den lidt dyrere ende, men det må man også forvente, når alle sagerne er lavet i det lækreste cashmere. Har forelsket mig i en del af bluserne derinde, både de tynde og lidt tykkere af slagsen. Perfekte til de kølige forårs/sommer aftner i kolonihaven. Du kan se hele udvalget af cashmere bluser lige her.

Har du nogle specielle ritualer, når du kommer hjem fra arbejde? 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Elsker bløde ting, når jeg har fri. Så jeg ifører mig hurtigst muligt min natskjorte, når jeg rammer hjemmet … men først, når jeg også har tid og overskud til at fjerne makeup og renseansigt. Men når det er gjort, hopper jeg fluks i noget blødt og kan for alvor slappe af 🙂

    Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *