Opskrift; Hjemmelavet Vanilje Sirup

I sidste uge fik jeg lavet begav jeg mig ud i at lave vanilje sirup, primært til brug i min kaffe, da det bare giver en fantastisk smag! Jeg fandt opskriften på Valdemarsro.dk. Du skal blot bruge ganske få dråber, for at tilføje smagen af vanilje til din kaffe eller te. Krukken og skeen er købt i Søstrene Grene.

Du skal bruge følgende:

  • 1,5 dl vand
  • 1 vaniljestang
  • 1 dl rørsukker
  • 2 spsk glukosesirup
Fremgangsmåde:
  • Du skal flække vaniljestangen og skrabe kornene ud deraf. Bland kornene sammen med noget af rørsukket, så kornene bliver fordelt. Kom alle ingredienserne i en gryde, også gerne den flækkede vaniljestang. Lad det komme op at koge i ca 5-7 min. Hvis det er blevet for tyk, så hæld lidt mere vand i. Hæld derefter massen over i et koldt glas uden låg og lad det køle af.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *