Nye tilføjelser til soveværelset

Jeg har rykket lidt rundt i soveværelset. Jeg synes stadigvæk der mangler lidt og har mange idéer til, hvad der skal laves om. Der er kommet en ny flamingo plakat op henne på skænken, hvor mine parfumer og smykker står. Min Vissevasse plakat har fået en ny placering og i stedet er der kommet de fineste plakater op med henholdvis en chanel læbestift og en plakat med fine fjer. Ved ikke, hvor stor fan Rasmus er, haha! Men synes de er så fine og så er prisen overkommelig, hvis man bliver træt af dem. De er fundet på den svenske webshop Desenio, som har et hav af flotte plakater!

Links til mine plakater; Chanel læbestift, de 3 fjer og flamingoen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *