Et godt makkerpar til sensitiv hud

Min hud ter sig helt vildt, når vi rammer frosten og det kommer bagpå mig hvert år! Jeg plejer at bruge den samme creme året rundt, men eftersom jeg har meget tør og sensitiv hud, er det vigtigt, at jeg bruger en lidt federe creme i de kolde måneder. Derfor påføre jeg, efter at have renset mit ansigt, en serum fra Mythos som jeg har blogget om før, og efterfølgende en ansigtscreme fra det engelske mærke Balance Me. For mig, er disse to det perfekte makkerpar og kan anbefale dem til dig med tør eller sensitiv hud som min.

Begge produkter indeholder olie og det er alfa og omega, når man har tør hud som jeg. For det meste renser jeg kun min hud om aftenen inden jeg går i seng og sjældent om morgenen, grundet jeg møder ind kl. 05 på arbejde. Jeg vil kun anbefale, at ens ansigt bliver renset af morgen og aften, men hvis du er den travle type om morgenen som jeg, vil jeg informere om, at jeg stadigvæk føler, at min hud er gennemfugtet, når jeg vågner om morgenen.

Find serummen her og ansigtscremen her

 

// Modtaget til test fra Billigvoks //

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

  1. Åh min hud er også ret træls her i de kolde måneder.
    Og ligesom dig får jeg heller ikke renset min hud om morgenen, da jeg også møder tidligt på arbejde. Men må vist lige tage et nærmere kig på de produkter, hvis de kan hjælpe på huden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *