Dagens #147

| Bukser Rabens Saloner | Bluse eBay | Støvler Mango | Læderjakke MDK | Halskæde Jane Kønig |

Jeg synes efterhånden ikke, at jeg kan følge med tiden. Synes ugerne går så hurtigt og før vi ser os om, så er det forår, hvilket jo ikke gør så meget. Selvom jeg har haft weekend fra tirsdag til søndag i sidste uge, har jeg ikke fået udrettet alt det jeg egentlig ville, men sådan er det bare nogle gange. Men jeg har nydt ugen i fulde drag, fået trænet det jeg gerne ville, fået ordnet en masse praktiske ting herhjemme, været i kolonihaven, en hyggetur til Løkken, spist en masse slik og kage, så det kan jeg som sådan ikke klage over ;-).

Hvad  har I lavet i jeres weekend? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Hvor er dit outfit bare skønt Katrine – det er lige efter mit hoved 🙂
    Jeg kender godt det med, at tiden bare går alt for stærk, og man ikke når det man havde i hovedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *