Dagens #146

| Jakke H&M | Skjorte H&M | Læderbukser Vero Moda | Støvler Asos | Solbriller Ray-ban | Taske H&M |

Nyder når solen lige for en gangs skyld titter frem. Det gjorde den den anden dag, men til gengæld blæste det bare helt vildt og så kan det godt være en udfordring at få taget outfits billeder, så de bliver nogenlunde ordentlige. Håret og jakken blev holdt på plads, så det gik lige. Var i ført ene af gamle sager. Skjorten er klart blandt favoritterne og har fortrudt, at jeg ikke fik købt den i andre farver!

Jeg har min sædvanlige fridag. Så jeg vil nyde den med en tur i fitness, få ordnet lidt ting herhjemme og så skal Rasmus og jeg hygge resten af dagen og til Huxi Bach i aften på Skråen :-). I må have en dejlig dag <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

  1. Haha, og Rasmus’ kommentar var, jeg hopper altså ikke i efter dig ;-).
   Ja, dejligt endelig med noget solskin 🙂

  1. Tusind tak :-). Er også rigtig glad for den og den skal i hvert fald noget mere i aktion til foråret 🙂

 1. Det blæser også så meget i København.. :-/
  Men synes at du fik klaret vinden til perfektion 🙂

  Og hvor lyder det bare bare som en hyggelig aften I havde jer 🙂

 2. Ej, sikke et fint outfit. Jeg er altså bare så vild med den jakke. Jeg prøvede den godt nok selv dengang, den var i butikkerne, men den sad desværre ikke så pænt på mig, som den gør på dig :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *