10 ting jeg ikke forstår #6

 1. Når folk skriver “nu skal der ske noget vildt med mit hår” hver gang de skal til frisøren og så får de taget spidserne. #newhairdontcare – bare lad vær’.
 2. At jeg den anden dag troede, der var forår på vej, fordi solen kiggede frem. Jeg blev snydt, på det groveste.
 3. At der er langt til uge 15, hvor jeg har ferie for første gang siden uge 36 sidste år. Er ved at være tiltrængt!
 4. At vejret bare ikke er til outfit billeder, det bliver bare det mindre sjovt, når det regner eller blæser.
 5. Dem, der bruger mere tid på deres telefon i fitness centeret end det de kom der for.
 6. Da jeg var til Huxi Bach’s oneman show, var der også en kvinde foran mig, der sad med hendes telefon hele showet igennem og skjulte det med at løfte hendes bluse op for hovedet og gemme telefonen derunder. Hvad mon damen laver?? Haha. Hun havde desuden fået biletterne af veninden, der var med. Utaknemmlig!
 7. At jeg har tilmeldt mig en konkurrence på facebook om at cykle 200 km i februar måned, men har indtil videre kun cyklet lige knap 100 km. Det er op af bakke.
 8. At Gallup ikke fatter, at jeg IKKE vil deltage i deres undersøgelser. Det er 14 dage siden de ringede 12 gange på 3 dage. Sagde at de aldrig skulle kontakte mig igen og så ringer de fandme til mig igen en uge efter!
 9. At vinteren føles så forfærdelig lang i år! Er så træt af store jakker og vanter.
 10.  At folk skal checke ind på facebook uanset, hvor de er.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

 1. Lige et tip fra mig, som er en af de der irriterende telefoninterviewere (dog ikke fra Gallup 😉 ) – De får højest sandsynligt nye telefonlister til hver undersøgelse, hvor det ikke står registreret, at du ikke vil deltage. De starter lige som fra scratch hver gang, og det er nok derfor, du bliver ringet op igen. Man skal selv ringe ind til Gallup, hvis man aldrig vil ringes op af dem igen – Sådan er det i hvert fald nede ved os. Det er lidt besværligt, men så slipper du for flere forstyrrelser 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *