TODAY I WANNA WEAR #6

| Nome støvler | Yvonne Koné Taske | Sally Skindleggins | Alta Strik | Carré Ring | Jane Kønig Halskæde |

Jeg vil virkelig gerne iføre mig ovenstående outfit på collagen. Især i de her kolde dage er det et must at have en dejlig varm strik på og nogle gode støvler. Strikken, skindleggings, strik og støvler er fundet på webshoppen Abelone-Holte.dk, som virkelig har nogle lækre sager og ikke mindst mærker såsom Kokoon, Yvonne Koné, Designers Remix og mange flere. Støvlerne ovenfor er fra mærket Nome. Ikke et mærke jeg har hørt om før, men ikke desto mindre er det et dansk brand og det har jeg gjort bekendt med før, at jeg støtter op omkring. Du kan se udvalget af Nome sko lige her. Mange af støvlerne er allerede sat ned, hvis du mangler nogle her til vinteren eller foråret. For det ser vist ud til at temperaturen bliver ved med at være lave og nu lover de endnu mere sne. OG så vil jeg vildt gerne have fat i et par lækre læderleggings, er bare for nærrig til at smide en masse penge efter dem, men dem fra Sally har jeg et ret godt øje til.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *