Nytårs konkurrence; Sennheiser hovedtelefoner (SLUT)

Så blev det tid til en nytårs konkurrence og denne gang kan en heldig læser af bloggen vinde disse fede hovedtelefoner fra Sennheiser. De spiller vildt godt og sidder godt på hovedet. Så hvis du kunne tænke en ekstra julegave til dig selv eller en du holder af, så synes jeg da du skal smide en kommentar i kommentarfeltet 🙂

For at deltage skal du gøre følgende:

 • Følge bloggen via bloglovin’ HER
 • Smide en kommentar i kommentarfeltet med dit største ønske på ønskesedlen
Finder en vinder d. 17/1-16. Held og lykke til jer alle 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

118 kommentarer

 1. På julens ønskeliste var mit største ønske en Tripp Trapp stol til min og min kæreste søn, der melder sin ankomst i løbet af foråret 🙂 Den fik jeg heldigvis! Meeen ønskelisten er stadig lang – Om 1,5 uger overtager vi nemlig ny lejlighed! Og jeg ønsker mig bl.a. et nyt spisebord – Omend jeg nok kommer til at give mig selv det 🙂
  Et par hovedtelefoner kunne jeg dog i den grad også godt bruge – Og dette par ville falde på et tørt sted! 🙂

 2. F… de er fede!! 🙂
  Mit største inderste ønske er nok at få lidt mere balast, men skal det være mere håndgribeligt, så ville nogle fede posters til væggene være godt 🙂

 3. Mit største ønske er en våddragt som skal bruges til træning frem mod sommerens triathlon konkurrencer. Fik det dog ikke i julegave, så må selv igang med opsparing til en.
  Et andet ønske var et par høre bøffer, så håber meget på at være heldig 🙂

 4. Mit største ønske var en kuffert i håndbagagestørrelse, så jeg er klar til en forårstur til Barcelona! Og så ønskede jeg mig faktisk også et par gode høretelefoner, så cykelturene kunne blivw piftet lidt op, men det ønske blev desværre ikke opfyldt 🙂

 5. Hvor er de lækre! Faktisk står et par gode høretelefoner meget højt på min ønskeseddel. Jeg har nogle gode in-ears, men får ondt i ørene, hvis jeg skal bruge dem over længere tid.
  Ellers står en ny cykel også ret højt.

 6. Havde mange ønsker som jeg ikke fik opfyldt …. så det klarer jeg selv lidt hen af vejen … Mit ønske var smykker , det fik jeg ikke men så har jeg købt lidt selv 🙂 🙂

 7. Mit største ønske er en god bore/skruemaskine fra Bosh. Jeg har desværre først fødselsdag i november, så enten må jeg vente tålmodigt eller også selv investere. Jeg er træt af altid at være afhængig af min far og bror, så snart noget skal hænges op eller skrues fast i mit hjem, så NU vil jeg altså selv kunne og have det nødvendige værktøj 😉

  Godt nytår 😀

 8. Mit største ønske var, at min kæreste snart får taget sig sammen til at få lavet det plankebord, som han har lovet mig i flere måneder! 😉 Mon det nogensinde sker…

 9. Mit største ønske på min ønskeseddel var at få betalt min tandlægeregning på en tand jeg knækkede i efteråret, og stadig betaler af på

 10. Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste og derfor var der en masse praktiske ting på toppen af ønskelisten. Nu har jeg snart fødselsdag og så topper en masse selvforkælelse listen!

 11. Mit største ønske på sedlen var en computertaske i sort læder. Det har stået der i et par år – og står der endnu. Mon ikke jeg ender med at købe én selv? Høretelefoner står der til gengæld aldrig, for jeg kan ikke undvære mine. Jeg slider dem op i løbet af et års tid, og er nødt til at anskaffe mig nye med det samme 😉 De bliver nemlig brugt dagligt i ca. en time 🙂

 12. Mit største ønske er at jeg snart kommer i et jobafklaringsforløb, så jeg kan finde ud af hvor mange timer jeg kan holde til at arbejde i, synes bare at der sker ingenting.

 13. Mit største ønske er en rejse sydpå 😉 men det fik jeg desværre ikke. Så nu må jeg nok selv til at spare.
  De er bare totalt fede de høretelefoner, dem vil jeg nyde at bruge hvis jeg er den heldige 🙂
  GODT NYTÅR

 14. Det kommer til at lyde ret nørdet, men mit største ønske var nogle bøger om græs (jeg er biolog, hvis det kan forklare en smule), og dem fik jeg 😀

 15. Mit absolut største ønske blev opfyldt; at få lov at nyde min lille fantastiske nevø i juledagene! Det var det bedste!

 16. Lige nu er det en ny vinterjakke, som står øverst på ønskelisten. Brrrr, det er koldt udenfor!
  Gid man kunne ønske sig varme solskinstimer 🙂

 17. Hvor er de cool! Dem kunne jeg virkelig godt bruge 🙂

  Mit største ønske er en rejse – vil gerne se Island, Canada eller til USA igen. Så bare et af de steder 😉

 18. Mit aller største ønske lige nu (er lige kommet på ønskesedlen – nok nærmere “drømmelisten”) er en Planet lamp i blomme farvet 😀 😀

 19. Øverst på min liste stod en oversized bum bag fra yvonne Koné som jeg desværre ikke fik.. Så jeg må selv skrabe sammen

 20. Mit største ønske er at vinde de lækre Sennheiser hovedtelefoner til min 12 timers lange flyvetur til Los Angeles her i foråret med min kæreste og hans familie. Det vil være fantastisk til den lange tur! Men derudover vil det da være skønt med nogle ordentlige hovedtelefoner i hverdagen 🙂

 21. Mit allerstørste ønske var en rejse til et varmt sted. Det fik jeg altså ikke…
  Men med lidt sød musik i ørerne tænker jeg, jeg kan drømme mig hvor som helst hen :).

  Maj

 22. Mit største ønske er et bedre og større sted at bo – med plads til alle vores drømme og UDEN sindssyge naboer, som jeg får lyst til at snigmyrde et par gange om dagen 😉 Økonomien er dog ikke til det, så der skal opspares ihærdigt over de næste par år. Indtil da kunne det være fedt at vinde hovedtelefonerne. Så kan jeg da i det mindste skrue godt op for musikken, når naboerne er værst 🙂

 23. For mig er det en ny Ipad- gerne air, den jeg gar er vildt gammel med en flækket skærm, det er nu ik så meget skærmen men mere at det IKKE er mig der bruger den- den er vores datter på 7, og det er næsten KONSTANT. Når hun så er så sød og minde mig om at det er min tur el mug der gar tiden, ja så er den som regel kørt død. Så et par høretelefoner til min egen Mobil og Ipad vil være sagen- så kan jeg forhåbentlig få DEM for mig selv

 24. Noget så kedeligt og voksent som gardiner i soveværelset. Er ved at være rigtig godt frustreret over lysskæret fra gadelygterne mm. som trænger ind og forstyrrer min nattesøvn.

 25. Mit største ønske var BH’er. Jeg har en besværlig størrelse, så de er alle sammen super dyre af dem jeg kan passe og jeg fik da også en – til en værdi af 750 kroner! 😮

 26. Mit største ønske var en ny kuffert.. da jeg ikke fik sådan en, er det stadig mit største ønske 🙂

 27. Uh, der er mange.. Af ting er mit største ønske en ny computer da min gamle er +7 år. Ellers noget Georg Jensen.
  På det mere personlige plan er det ting som at få mere selvtillid, et bedre selvværd og turde tro på jeg er noget værd. Sådan så jeg forhåbentligt får nemmere ved at gennemføre min drømmeuddannelse.

 28. Hvor er de super fede de høretelefoner – tak for at starte året med sådan en fed konkurrence 🙂 Mit største ønske er en ferie med min familie: mand, bonusdatter på 6 år og lille datter på 16 mdr. Så ville det jo være perfekt hvis jeg vinder disse høretelefoner, da de vil være et hit på flyveturen!

 29. Hold da op…. Man har bare lyst til at røre ved dem!! Så smukke 😉

  Mit største ønske? Sådan generelt, at jeg bliver en gammel dame! (Jeg er allerede godt på vej med mine 38!! men mine to børn skulle gerne have mig så lang tid som muligt -og… jeg ville blive den sejeste bedstemor!!!)

  Men sådan ud over det, hmm… Jeg ville gerne rejse snart. Så det må blive mit ønske. En rejse med mine dejlige børn og skønne mand. They make me want to be A better person!

 30. Uha, hvor er de bare lækre! Har længe drømt om et par lækre høretelefoner, og havde egentlig tænkt at det skulle være Sack it, men disse er jo endnu federe 🙂

  Åh, mit største ønske må være en rejse til Paris, som jeg faktisk fik af min kæreste i julegave, så nu krydser jeg bare fingre for disse :-*

 31. Mit største ønske er et sommerhus ved vesterhavet , det fik jeg desværre ikke , men havde ønsket mig et par øreringe fra aagård og dem fik jeg

 32. Mit største ønske på jule (og fødselsdags) ønskesedlen, er et godt og kompakt kamera! Min iPhone 5c tager simpelthen SÅ rådne og grynede billeder, at jeg snart opgiver at tage billeder af min datter 🙁

 33. Mit største ønske var et wellness ophold og det fik jeg sjovt nok af min mand. Og gæt hvem der skal med 🙂

 34. At mine børn har det godt og trives 🙂 Eller en større bil, hvor der er plads til hele familien.
  PS: Et par lækre hørebøffer kan også være en ekstra god gave!

 35. Mit største ønske er at det snart bliver sommer og jeg kan komme en tur sydpå 🙂
  Rigtig godt nytår

 36. En Mulberry Bayswater Medium – med et gedigent tilskud fra både fødselsdagsgaver i August, og nu julegave fra forældrene, så er den meget snart inden for rækkevidde <3

 37. Jeg ønsker mig lige nu en salatmaker, altså en slags foodprocessor som laver salat direkte ned i skålen fra Phillips, virkelig praktisk. Og så en par andre ting blandt andet et par egne gode høretelefoner, som alle andre i min familie fået undtagen mig. Så måske bliver det min tur nu? Håber!
  Godt nytår!

 38. Mit største ønske var et par fine sko, jeg var så heldig at få juleaften. Men her midt i eksamensræsset ville det være lækkert at kunne koble af med lidt god musik 🙂
  Godt nytår!

 39. Har fødselsdag i næste uge. Højeste ønske er solferie med familien, da vi sidste år desværre ikke kunne komme afsted pga arbejde. Mandens ønske er et par nye hovedtelefoner, da hans nuværende gnaver i hovedbunden.

 40. Mit største ønske er en rejse med min kæreste.. Et mere realistisk ønske må være en varm altså riiiigtig varm cardigan! 😉

 41. Mit største ønske er en vielsesring, har været gift med min mand i 7,5 år nu, men pengene har desværre ikke været til drømmeringen, så nu satser jeg på, at jeg kan få den til kobberbrylluppet 😉

 42. Mit største ønske var et Daniel Wellington ur som jeg var så heldig at få af min kæreste 🙂 Jeg ønsker mig til gengæld også virkelig meget et par gode høretelefoner til mine lange traveture i skoven med barnevognen 🙂 Godt nytår! Kher og krydsede fingre, Laura

 43. Fylder 30 i næste måned og ønsket i toppen, er et par knald-lækre høretelefoner, til at bruge når jeg hører lydbøger, men især når jeg jammer rundt udenfor og gerne vil høre noget sprød musik <3

  Rigtig dejlig januar herfra
  /Mette

 44. De der kunne meget hurtigt blive mit størst ønske på listen! 😀 krydser fingre og ønsker godt nytår.

 45. Et fedt headset har faktisk længe stået på sedlen, men de fede og flotte – som det her – koster jo selvfølgelig derefter. Flot og cool design; en ting der ikke behøves at blive lagt på plads efter brug 🙂

 46. Pt står høretelefoner RET højt på listen. Med 3 børn der gerne vil bruge IPad tror jeg det ville være rigtig skønt, både for dem selv og også os voksne:) krydser fingre!
  God dag:-)
  Kh Nadia

 47. Jeg ønskede mig en IPad Mini- og fik den!!
  Nu ville det være SÅ dejligt med et par superlækker hovedtelefoner, så jeg med min nye IPad kan lytte til bøger, mens jeg rydder op i mit værelse, som trænger så meget til en kærlig hånd.

 48. Den spanske stol fra Fredericia Furniture.
  Den er så smuk, en klassiker også sidder man godt i den selvom man er en lille hobbit som mig 🙂

 49. Shit, hvor er de hovedtelefoner altså fede! De vil da gøre enhver musikoplevelse endnu bedre <3 SÅ FEDT!

  Mit største materielle ønske er en god blender. Jeg savner mine smoothies mv. 😉

 50. Mit ønske er at vinde disse lækre høretelefoner til min dejlige søn ♥♥♥
  Til jul var det ansigtscreme fra Organic Pharmacy, det gør underværker i vinterkulden : )

 51. Ønsker mig virkelig en lækker taske til hverdagsbrug, hvor der er plads til pc og madpakke. Og gerne i noget lækkert skind.

 52. At få en ny bolig, der ikke er noget gammelt l…, hvor tingene bliver ordnet og der er plads til alle børnene.

 53. Pt. er det brudesko, og jeg er sikker på at min kommende mand ville blive glad for et nyt, lækkert headset.

 54. Åååårh hvor er de lækre!

  Åhh en billet til en af sommerens festivaler, står meget højt på min ønskeliste 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *