I 2016 vil jeg …

 • Tage en tur til København: Sidste år var Rasmus og jeg en tur i Tyrkiet. En virkelig dejlig ferie, men ikke en realitet i år, da Rasmus er startet i skole. Så vi har planlagt, at vi skal en tur til København i foråret.
 • Velovervejde køb: Jeg synes faktisk jeg har gjort mange af dem i år og det vil jeg føre videre i 2016. Jeg bliver så glad af velovervejede køb og spare sammen til dem, som fx. mine Mulberry tasker.
 • Mine ønsker på en liste: Lave flere liste, hvor jeg skriver de ting ned som jeg går og ønsker mig til garderoben, på den måde undgår jeg at lave alt for mange impulskøb. Skriv dine ønsker ned på et stykke papir inden du tager ned og handler, så er det (for mig) svære at blive fristet.
 • Få ryddet ud: Både i mit klædeskab, køkkenskabe og kælderrum. Mit klædeskab bugner og ligeledes gør mine køkkenskabe og fryser. Så jeg skal have tømt gevaldigt ud begge steder.
 • Købe friske blomster: Ja, den var også på sidste år, men faktisk blev den ikke rigtig indlevet. Fik købt 3-5 buketter og havde lovet mig selv at gøre det mindst én gang om måneden. Så den kommer på igen i år.
 • Flere koncerter: Jeg elsker at være til koncert, så dem skal jeg have nydt mange flere af! Skanderborg festival gælder ikke.
 • Nyde kolonihavelivet: Nyde min kolonihave i fylde drag. Glæder mig til at komme i gang igen og til at nyde en forhåbentlig dejlig sommer derude. Sidste år gjorde renoverede jeg hele huset, så i år er det kun haven, der skal have en tur.
 • Lave madplan: Få lavet madplan og få reduceret mængden af madspild. Tænk kreativt med retterne.
 • Opdatere bloggen oftere: Gå mere i dybden med mine indlæg og evt. investere i et nyt kamera eller linse, så mine billeder kan blive skarperer.
 • Mindre sukker: Jeg har et enormt forbrug af pepsi max. Ikke hver dag, men drikker det 2-3 gange i ugen og det er for meget! Derfor holder jeg sodavand og sukkerfri januar måned. Virkelig rart indtil videre. Og så skal der skæres ned på bland-selv slikken.
 • Bedre til at tage initiativ: Være bedre til at være den der tager initiativet til at lave noget med mine veninder. Har desværre den seneste tid været dem, der har spurgt mig. Jeg må lige op på hesten igen.
 • Opsparing: Jeg startede én i oktober sidste år og der skal de penge jeg har solgt tøj for, også ind på. Sparer som sådan ikke op til noget, men en opsparing er bare skide rar at have.
 • Gåture: Blive bedre til at gå nogle ture uanset vejr. Det giver mere positiv energi og så er det bare rart at få vendt verdens situationen med en veninde eller kæresten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

11 kommentarer

  1. Hehe, det er bare i orden. Tror først det bliver i slutningen af måneden jeg får det gjort 🙂

 1. Det er nogle gode punkter 🙂
  Det med lister og velovervejet køb, har virkelig hjulpet mig meget og kommer du til København så må du endelig sige til. Det ville være hyggeligt at mødes igen <3

  1. Ja, det er nemlig det. Er så småt begyndt på det og synes egentlig de er nogle velovervejede køb jeg har gjort mig indtil videre 🙂

   Ja, det kunne være vildt hyggeligt 😀 <3

 2. Virkelig gode nytårsforsætter 🙂 mange kan jeg faktisk nikke genkendende til 🙂 især det med tøjet og fryseren. manden og jeg fik faktisk tømt ud sidste år i marts, da vi skulle gøre plads til en halv lam. Vi er faktisk blevet bedre til at tage ting derude fra.

  1. Generelt har man bare vildt meget mad til at ligge i fryseren og så kan man på den måde også spare penge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *