Favoritter til brynene

| Brow Palette her | Brow Brush-on Mousse her |

Egentlig går jeg sjældent med make up i hverdagene, af den simple grund, at jeg ofte møder kl 5 på arbejde og fortrækker ekstra søvn fremfor at bruge tid på at lægge make up. Men for mig er brynene én af de vigtigste elementer, når jeg skal lægge make up. Er blevet ret glad for Cliniques brush on mousse som er nem, enkel og hurtig at lægge. Jeg har farven soft brown. Der kommer ikke mere farve på end højst nødvendigt og så holder brynene formen hele dagen. Platten indeholder en voks til at holde formen på brynene, en highligter til at lægge under brynet for at fremhæve dem og så selvfølgelig en brynpudder. De tre elementer er nemme at påføre og der medfølger 4 applikatorer til at hjælpe dig med opgaven.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *