DIY; Krydderibøtter med dymo

Da jeg var i Søstrene Grene i går fandt jeg disse fine små krukker, som lige var landet i butikken. De er perfekte til krydderier og så er de bare ekstra fint at have stående fremme med dymo på. Rasmus og jeg købte en del krydderier, da vi var i Tyrkiet, så nu er de endelig kommet på bøtter. Bøtterne kostede ca 8 kr stykker og dymoen har jeg købt i Bog&Idé.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

  1. Det ser så fint ud! Meget finere end at have dem i poser og santa maria bøtter 😉 Har faktisk en gammel dymo – ved du om man kan købe det der sorte ‘tape’ dertil, eller er det en bestemt dymo? For den jeg har er bare standard hvid med sort skrift.

    1. Hehe ja, lige præcis. Skal også have købt nogle flere og puttet alle mine krydderier derover i :-).
      Det er en bestemt dymo, der ligesom “trykker” bogstaverne i. Den kan købes i Bog&Idé 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *