DIY inspiration; Fundablokke


Jeg har selv været i gang herhjemme med en skoreol ude i gangen, som jeg nok skal få taget billeder af på et tidspunkt. Det er en nem og billig løsning til fine og industrielle indretning og jeg var vild med det, da det begyndte at dukke om på pinterest, instagram og lignende.

Så håber billederne kan lade jer inspirere til diy projekter derhjemme 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

15 kommentarer

 1. Jeg har set dem før, og det er faktisk en super idé 🙂 Er netop nu på jagt efter skoopbevaring i min gang, og da jeg ikke har plads i bredden til skokasser, er disse i højden måske en bedre løsning. Tænke tænke..

 2. Hej Katrine.

  Fede ting du laver!!

  Hvor har du købt Trelle pallen til din TV-bænk?

  Hvad er dybden på dine Fundablokke til skoreolen?

  //Mikkel

  1. Hej Mikkel,

   alle billederne er til inspiration, men trellene kan købes på dba og facebook.
   Mine fundsblokke til skoreolen er i målene: 23x20x50cm

   Håber svarene kan bruges 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *