Dagens Tip; Uld plaid på budget

I forgårs var jeg nede i byen sammen med en veninde for at drikke kaffe og kigge i butikker. Min partner in crime Didde, kan altid få shoppe humøret på igen, var selv lidt bekymret, da jeg skrev om det i dette indlæg ;-). Jeg fik købt en lækker tynd bluse med rullekrave, en strik, en Lyngby vase og denne lækre plaid. Plaiden har sådan set været sat ned hele december måned fra 630,- til 300,-. Glemte at købe det og før jeg vidste af det, var det udsolgt i den farve jeg gerne vil have. Men da jeg var i inspiration (i Friis) i forgårs faldt jeg over det, stadigvæk sat ned til 300,-. Findes her på deres webshop, men er lige pt udsolgt og sat op til 630,-. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *