Dagens #145

| Jakke Selected Femme | Strik Soaked in Luxury | Nederdel Neo Noir | Støvler The Last Conspiracy | Taske Mulberry | Ringe Carré |

Sneen er så fint nede i kildeparken, omgivet af de smukke nøgne træer. Jeg elsker at få taget billeder dernede, fordi det altid er en sikker vinder omend der regner, sner eller blæser. Billederne ovenfor var en kold fornøjelse, men AC har heldigvis en stor portion tålmodighed, når der skal tages billeder! Faktisk var jeg i ført et af mine udsalgskup, nemlig strikken fra Soaked in Luxury (som er sat ned med halv pris). Købte den da jeg var nede i byen med Didde. Vi endte faktisk med at købe én hver – til sammen har vi omtrent 10-15 stykker ens tøj efterhånden. Ja, jakken overfor har hun også, haha!

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Jeg er helt skudt i din nederdel. Hvor er den bare pæn!!
    Haha jeg havde næsten helt identisk garderobe med en veninde, da vi gik i folkeskole 🙂

    1. Har også luret efter den længe og så er det en overkommelig pris :-).

      Haha, det er sjovt så noget 😉

  2. Ja, det er godt nok et smukt sted at tage billeder 🙂 Jeg er helt vild med din jakke! Den ser så dejlig, blød og vamset ud. Din nederdel er også ret fin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *