Dagens #144

| Jakke Mads Nørgaard | Nederdel Pieces | Bluse Inwear | Støvler Pavement | Taske Mulberry | Tørklæde Moss Cph | Halskæde fra butik “Gejst” | Fingeringe Carré, Pieces, Pernille Corydon |

Dugfriske dagens fra i formiddags, hvor Rasmus og jeg var ude for at købe lidt sager til lejligheden. Købte selvfølgelig også lidt til mig selv, som jeg nok skal få vist og så var der en cardigan, der var sat ned med 50% som jeg virkelig fortrød jeg ikke fik købt! Rullekraven er ny og er så glad for den og så er den endda på tilbud lige nu, ellers er resten gamle sager :-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

28 kommentarer

    1. Ja, lige præcis. Tror jeg kommer til at drømme om den i nat og typisk, at den lige var tilbage i min str. og kun en enkelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *