Dagens #143

| Nederdel Noisy May | Silke Skjorte Gestuz | Stiletter Bianco |

Her er, hvad jeg havde på nytårsaften som jeg også viste på instagram. Det var meget enkelt, men super behageligt at have på og jeg vil ikke købe en fancy kjole som jeg ved, at jeg ikke kommer til at bruge igen. Så jeg fandt den fine silke skjorte fra Gestuz på udsalg og så genbrugte jeg nederdel og stiletter. Peppede det op med fletninger i håret. Desværre fik jeg ikke nogle billeder af det bagfra eller tæt på. Havde den hyggeligste aften. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

23 kommentarer

  1. Tak for det :). Er også ret glad for købet, så lækker at have på 🙂

   Tak og i lige måde 🙂

 1. Virkelig flot outfit og frisuren er så fin 🙂 Jeg gider heller ikke bruge penge på fancy kjoler til nytårsaften, for jeg ved, at de bare kommer til at hænge på stativet.

  1. Tusind tak for det :-). Nej, lige præcis. Så er det bedre, at man kan købe noget, der kan bruges flere gange 🙂

 2. Hvor ser du fin ud. Og synes det er en virkelig god beslutning at genbruge favoritter fra garderoben eller gå efter et køb, som kan bruges i mange andre anledninger. Selv røg jeg i fælden, og har, som du ved, købt en glimmersag som var meget nytårsvenlig. Desværre er den også bare så tilpas festlig, at den er svær at finde en ny anledning til.

  1. Synes virkelig, at din kjole var super fin :-). Og så klædte den dig bare så sindssyg godt!

 3. Skjorten er også bare super flot 🙂 Fandt selv en kjole som også sagtens kan bruges til flere festlige arrangementer, så den bliver bestemt også genbrugt igen engang 😉

 4. Hej. Er vild med dit outfit – du ser jo brandhamrende godt ud i det.;-) Jeg har lige et spørgsmål ang. din nederdel fra Noisy May. Er den sort eller mørkegrøn? Hvor hen har du købt den? 😀

  1. Mange tak for det :). Den er sort og købt for 2 år siden på bestsellers hjemmeside. Tror desværre ikke, at man kan få den længere 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *