10 ting jeg ikke forstår #5

 1. Hvorfor, det kan lugtes i lejligheden en uge efter man har lavet en ret med karry.
 2. Hvorfor det kommer bag på mig år efter år, hvor koldt der egentlig bliver i vinter månederne. Kan ikke blive ved med at bilde mig selv ind, at en læderjakke er varm nok.
 3. At jeg faktisk godt kan lide at møde kl 5. Der er ikke rigtig nogle, der forstår det.
 4. Folk, der begynder at følge én på instagram og dagen efter stopper med at følge én, hvorefter de begynder at følge én 7 dage efter igen og så frem deles.
 5. Dem der laver sygt mange hash tags til deres instagram billeder og skriver @tagsforlikes, for derefter at fjerne dem igen. Ja, jeg fatter det ikke og kommer aldrig til det.
 6. At jeg ikke snart har ferie. Jeg trænger altså virkelig!
 7. Sne. Jeg gider faktisk ikke at have sne nu. Julen er overstået og det giver problemer med at komme på arbejde.
 8. At jeg ikke har trang til at shoppe lige pt. Hvad er der i vejen med mig?
 9. At der konstant i koldt i min lejlighed uanset hvad. Men så er der en undskyldning for at tage dynen med ind på sofaen!
 10. At mit energiniveau er ved at falde drastisk. Sol og varme kom igen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

 1. Personligt gør jeg det med at unfollow og følge igen, hvis personen i en periode laver for mange irriterende opslag/indlæg. Fx har jeg unfollowet alle de bloggere på både bloglovin og FB, der skal giftes i 16/17, for jeg gider ikke læse om det, jeg synes bryllupper er akavede og røvkedelige. Især at læse om. Jeg tjekker så af og til om de er holdt op med at spamme med det, og er de det, følger jeg dem igen, og så unfollower jeg igen, hvis de begynder igen.

  1. Jeg forstår det simpelthen ikke. Personligt gider jeg heller ikke se ene af selfies + ene af børn på instagram (udover mine veninder) og dem stopper jeg med at følge, men starter ikke med at følge dem igen, da de har mistet min interesse 🙂

   Dog er det tit butikker eller lignende, der begynder at følge mig og hvis jeg ikke følger dem tilbage stopper de med at følge mig og begynder at følge en uge efter.

 2. Bortset fra 4 og 5 (mig finder du aldrig nogen af stederne) kan jeg følge dig hele vejen 😀

  Har du prøvet med D-vitamin?? Troede selv det var noget opreklameret fis i en hornlygte… men det virker 😀

  1. Du går heller ikke altid glip af noget! ;-).

   Nej, har jeg faktisk ikke. Måske jeg skulle give mig i kast med nogle jeg har herhjemme :-). Tak for tippet!

  1. Kunne bare godt trænge til ferie! Skam ikke mere af dem, for sidst jeg holdt ferie var i uge 36 🙂

 3. Nr. 4 er jeg så enig i, det fatter jeg heller ikke.. Jeg mistede 10 followers på instagram fordi jeg lagde et billede op af noget cafemad – et par dage efter var halvdelen kommet tilbage. Altså, er det sådan for at ’straffe’ en, så man ikke gør det igen? 😛 Haha! Det er sgu lidt latterligt.

  1. Det giver absolut ingen mening, men nu elsker jeg også en god omgang café mad 😉 og deler også selv både det og en god omgang bland selv slik 😀

 4. Haha, sikke et sjovt indlæg. Jeg kan også godt lide at møde tidligt – dog ikke kl. 5. Men jeg møder oftest kl. 7, og så kan jeg jo få lov at gå det tidligere hjem også. Det er skønt :).

  1. Når du møder kl 5, kan jeg love dig for at kl 7 ikke er tidligt ;-). Nærmest direktørtid for mig, haha ;-). Men giver dig helt ret, dejligt at have tidligt fri 🙂

  1. Ja, ved heller ikke hvad der gik af mig. Men fik shoppet i dag, haha ;-). Et stks uld tæppe, lækker strik, rullekrave og lyngby vase :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *