Nye sager til stuen | HOME

Jeg har tilføjet lidt nyt til stuen herhjemme efter jeg fik købt den nye sofa og er ved at være godt tilfreds med det hele! Lampen, puffen og blomsteropsats er fundet i genbrug og synes de sætter et personligt præg i min lejlighed. Ligeledes er der flyttet en ny plakat fra I LOVE MY TYPE. Jeg synes den er så fin og feminin og passer godt perfekt ind i den lyse sil jeg kører herhjemme. Jeg har valgt at putte den i en metalramme, da jeg synes, at de sorte jeg har fra IKEA ville virke for voldsomme til sådan en fin plakat. Du kan købe plakaten lige her.

Vinderen af Morrocanoil er fundet og kontaktet på mail.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *